Emisiunea „Acces direct“, amendată de CNA: care sunt motivele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Gherghe este prezentatoarea „Acces direct“, însă recent a intrat în concediu de maternitate FOTO Antena 1
Simona Gherghe este prezentatoarea „Acces direct“, însă recent a intrat în concediu de maternitate FOTO Antena 1

Antena 1 a primit o nouă amendă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru emisiunea „Acces direct“ din cauza unor subiecte delicate abordate fără perdea la ore accesibile minorilor.

Postul de televiziune Antena 1 a fost amendat cu 25.000 de lei de CNA pentru difuzarea în intervale orare neconforme cu legea a unor programe care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor, scrie News.ro

Este vorba de ediţiile din 6, 13 şi 25 februarie 2019 ale emisiunii „Acces direct“, care au fost vizate de mai multe reclamaţii la CNA. Sancţiunea a fost votată de toţi cei zece membrii CNA prezenţi la şedinţa din 26 martie, ceea ce reprezintă o raritate. 

Potrivit membrului CNA Radu Herjeu, în respectivele ediţii, difuzate între 17.00-19.00, au fost abordate, cu lux de amănunte subiecte precum: „Şocant! Mama, iubire cu fiul ei?“, „Fiică abuzată de tată cu cagulă în faţa mamei?“, „Dani Mocanu şi-a bătut iubita-copilă în public?“, „Făceau sex. Şi tocmai de aceea au schimbat cearceafurile, ea fiind pe ciclu“, „Am fost obligată cu jucarii sexuale“, „Am înţeles că domnu' este obsedat sexual şi că vă abuza cu diferite jucarii?“, „Ea şi cu Florin şi cu băiatul ei au făcut sex în grup“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite