„Dosarele DNA“, la Prima TV: Dan Diaconescu citea câte două pagini pe zi din dosar pentru a tergiversa procesul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Dosarele DNA“, transmisă la Prima TV în luni seară, de la ora 21.30, analizează cazul lui Dan Diaconescu, autointitulat „viitorul preşedinte al României“.

Marius Saizu şi echipa emisiunii „Dosarele DNA“ prezintă dosarul în care Dan Diaconescu, fostul patron al televiziunii OTV şi fondatorul partidului PPDD, a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Procurorii DNA au dovedit că Dan Diaconescu i-a şantajat pe fostul primar al comunei Zărand şi pe omul de afaceri Paul Ţârdea.

Procurorul DNA Monica Danciu va da toate detaliile despre dosarul în care a fost condamnat fostul patron al televiziunii poporului. Procurorul declară că, după ce a fost informat de acuzaţiile care i se aduc, Dan Diaconescu se prezenta la sediul DNA şi citea câte două pagini din dosar pe zi, încercând să tergiverseze cât mai mult procesul. A durat mai mult de o lună de zile până când „viitorul preşedinte al României“, aşa cum s-a autointitulat Dan Diaconescu, a terminat de parcurs dosarul în care era inculpat.

La aflarea sentinţei definitive, Dan Diaconescu declara „Cred că niciun român nu mai are acum încredere în justiţie. Mi-au închis televiziunea, mi-au închis partidul, acum mă închid pe mine“.

În acelaşi dosar a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare şi Doru Pârv, „clarvăzător“ şi fost realizator de programe la OTV. În rubrica Audiaţii săptămânii vor fi prezentate cele mai recente investigaţii ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite