Documentarul „Fata de Aur“, despre gimnasta Andreea Răducan, are premiera la HBO: „Dezvăluie trauma şi eforturile din spatele unei medalii de aur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HBO va difuza în luna septembrie documentarul „Fata de Aur/ The Golden Girl“, despre evoluţia marcată de suferinţă a uneia dintre cele mai bune gimnaste ale României - Andreea Răducan.

„Fata de Aur“, semnat de Adrian Robe şi Denisa Morariu-Tamaş, va fi difuzat pe 26 septembrie pe HBO, de la ora 21.45, şi va fi disponibil şi online, pe platform HBO GO, scrie Paginademedia.ro

Prezentarea documentarului:

Pierderea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000 este în continuare o traumă pentru gimnasta Andreea Răducan. După 15 ani, ea încearcă să înţeleagă, prin ochii unui adult, ce s-a întâmplat cu adevărat.

Andreea Răducan este o femeie de succes şi una dintre cele mai mari gimnaste din România. Ea şi-a sacrificat copilăria ca să devină campioană olimpică şi, când a reuşit să câştige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, aceasta i-a fost luată după trei zile deoarece a fost depistată pozitiv cu o substanţă de dopaj găsită într-o pastilă de răceală pe care doctorul ei i-o dăduse cu câteva minute înainte să participe la competiţie. 

După 15 ani, Andreea se confruntă cu cea mai dură luptă împotriva oamenilor care au înşelat-o în timp ce încearcă să-şi recupereze medalia şi, în acelaşi timp, demnitatea. Documentarul dezvăluie cealaltă parte a medaliei, trauma şi eforturile, munca grea şi durerea din spatele unei medalii de aur şi a prestigiului unui campion.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite