Denise Rifai, mesaj acid pentru Mădălina Dobrovolschi, care i-a luat locul la Realitatea: „În patul meu, pe muzica mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denise Rifai trimite săgeţi către Mădălina Dobrovolschi FOTO Colaj Adevărul
Denise Rifai trimite săgeţi către Mădălina Dobrovolschi FOTO Colaj Adevărul

Denise Rifai a atacat-o, într-un mesaj pe Facebook, pe Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis şi cea care i-a luat locul la Realitatea Plus, după ce ea şi-a dat demisia. De asemenea, realizatoarea TV i-a făcut şi o dedicaţie muzicală sugestivă.

Denise Rifai a povestit pe Facebook că, după demisie, a revenit în sediul televiziunii Realitatea Plus pentru a-şi recupera „vasta garderobă“ şi s-a întâlnit chiar cu cea care i-a luat locul, Mădălina Dobrovolschi.

Denise Rifai şi-a continuat textul prin a o acuza pe succesoarea sa că „intră în casele“ telespectatorilor cu emisiunea ei, cu denumirea aleasă de ea, cu decorul şi platoul ei şi chiar cu unii dintrei invitaţii ei. În încheiere, Rifai i-a dedicat melodia „În lipsa mea“, cantata de Smiley.

„Am fost până la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar… Trebuia să-mi recuperez din vasta garderobă. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, după 10 ani de activitate, zi de zi. Şiii! Surpriză! Că aşa e în viaţă! M-am întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, deci cu cea care şi-a propus să intre în casele dumneavoastră cu emisiunea mea, cu denumirea aleasă de mine, cu decorul meu, în platoul meu şi chiar şi cu unii dintre invitaţii mei. Nu zic nimic, judecaţi dvs.! Şi, ca să vă închei naraţiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat «O seară bună!». Profit de ocazie, aşadar, şi îi întorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicaţie muzicală, ca urare de casă «nouă»! Mă rog, cât de nouă poate să fie casa construită de mine şi de echipa mea. Melodia o ştiţi cu toţii! O cântă Smiley! «În patul meu, pe muzica mea…»“, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

La jumătatea lunii martie, Denise Rifai a anunţat că, după aproape zece ani, demisionează de la Realitatea, motivând că este „incompatibilă“ cu noua linie editorial a postului.

La doar câteva zile, Realitatea a anunţat că Rifai va fi înlocuită la cârma emisiunii „Legile puterii“ de Mădălina Dobrovolschi, fostă jurnalistă TVR, B1 TV şi Antena 3 şi, până în decembrie anul trecut, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Iohannis timp de trei ani.

 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite