De la Vocea României, la X-Factor. Iulian Canaf a impresionat şi pe scena de la Antena 1. Reacţia Loredanei VIDEO

0
0
Iulian Canaf FOTO Antena 1
Iulian Canaf FOTO Antena 1

După ce în urmă cu mai mulţi ani a participat şi la „Vocea României”, Iulian Canaf (47 de ani), concurentul cu cea mai „versatilă” voce a urcat din nou pe scenă să o impresioneze pe Loredana, de data aceasta la „X-Factor”, show difuzat de Antena 1.

La "Vocea României", Iulian Canaf, care este originar din Iaşi, a făcut parte din echipa Loredanei şi nici de data aceasta, bărbatul nu a plecat fără să audă cuvinte de laudă din partea divei, acum membră a juriului în noul sezon "X-Factor". 

Pe lângă laudele venite din partea Loredanei, Canaf a fost apreciat şi de ceilalţi membri ai juriului, Florin Ristei, Delia şi Ştefan Bănică. 
 

„Am venit doar să cânt blues şi să mă simt bine”, a spus Canaf. „Omul spectacolului e aici, înapoi pe scenă!”, a exclamat Loredana, recunoscându-l pe Canaf.

Iulian Canaf a interpretat piesa „Please Accept My Love”, în stilul său caracteristic, cântând plin de pasiune, făcând publicul să îl aclame şi pe juraţii "X Factor" să rămână fără cuvinte în faţa talentului său împletit cu puţină „nebunie” scenică, notează click.ro. 

„Te iubesc! Minunat! (…) Eşti de acolo, eşti America!”, i-a declarat Loredana.

Ce am văzut astă seară este reprezentarea pasiunii şi talentului în stare iniţială”, a spus şi Florin Ristei. 

Eşti un om spectaculos, eu nu am văzut în viaţa mea aşa ceva”, a exclamat Delia. 

După prestaţia sa care i-a surprins pe juraţi, aceştia au luat decizia de a-l trimite pe Canaf direct în Bootcamp, cu 4 de „DA”.

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite