Cristi Tabără revine la TV cu o emisiune de turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tabără (dreapta) va colinda ţara în căutarea unor destinaţii turistice deosebite FOTO Adevărul
Cristi Tabără (dreapta) va colinda ţara în căutarea unor destinaţii turistice deosebite FOTO Adevărul

Cristi Tabără revine pe micul ecran cu o nouă emisiune, dar nu una cu care şi-a obişnuit publicul, ci cu o producţie despre destinaţii turistice. „Exclusiv în România“ va fi lansată pe 27 aprilie şi va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, pe TVR 1.

Din 27 aprilie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar pot afla şi multe alte informaţii utile din noua emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără.

„Dacă vă doriţi o emisiune obişnuită de turism, atunci mai bine părăsiţi-ne acum. Dacă, însă, vă doriţi altceva, cum ar fi, de exemplu, o emisiune despre destinaţii unice, mondiale şi europene, ale României, ceva cu totul neobişnuit, cu poveşti extraordinare şi cu tot felul de sugestii şi alte informaţii care v-ar putea fi de folos, înseamnă că aţi ajuns unde trebuie“, spune Cristian Tabără.

În prima ediţie, echipa de la „Exclusiv în România“ ajunge în Munţii Almăjului, pe Cheile Rudăriei. În fiecare episod, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite