Cortina cade peste scena de la „Vocea României“, în episodul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel de-al treilea episod „Vocea României“ Tudor Chirilă îşi va dezvălui latura sensibilă, fostul concurent Liviu Teodorescu va povesti cum i-a schimbat viaţa acest show, vor fi introduse noi reguli şi vor urca pe scenă concurenţi-surpriză.

O voce rock îi va impresiona pe toţi cei patru antrenori şi va stârni controverse aprinse când se va încerca un răspuns la întrebarea: rock sau pop? Replicile tăioase, carisma antrenorilor şi noile strategii de convingere a concurenţilor vor fi coordonatele noului episod. 

Mai mult decât atât, în această ediţie telespectatorii vor fi puşi în locul antrenorilor. Astfel, cei din faţa televizorului vor asculta intrepretarea concurenţilor fără să vadă cum arată aceştia, deoarece vor cânta din spatele unei cortine. Până la finalul piesei nici telespectatori, nici antrenori nu vor avea nicio idee despre concurentul din spatele cortinei, subliniind încă o dată că „Doar vocea contează.“

Un concurent al cărui tată are o carieră solidă în domeniul muzical, dar şi o concurentă care a descoperit succesul în muzică de curând vor fi protagoniştii unor momente speciale. 

Totodată, episodul din această seară va dezvălui telespectatorilor Pro TV latura sensibilă a lui Tudor Chirilă, care va povesti cum era în liceu şi care a fost parcursul vieţii lui până în acest moment, toate acestea pentru a încuraja o concurentă copleşită de emoţii. Nu doar Chirilă va participa la acest moment încărcat de sensibilitate, ci rând pe rând vor păşi pe scenă Marius Moga, Smiley şi Loredana pentru a o încuraja.

Liviu Teodorescu, fost concurent la „Vocea României“, îşi va povesti evoluţia de la adolescentul timid şi visător la artistul care cântă alături de Andra. Single-ul său de debut „Eşti piesă“ a urcat rapid în topurile muzicale şi povestea sa a pornit chiar din platoul show-ului „Vocea României“. 

image

Liviu crede că show-ul de la Pro TV a fost începutul cariere sale, iar despre Marius Moga, cel care i-a fost antrenor, spune că i-a schimbat viaţa. „«Vocea României» a fost momentul cheie al începutului carierei mele, a fost momentul în care l-am cunoscut pe Marius Moga, omul care mi-a schimbat viaţa. Cea mai frumoasă amintire am trăit-o în momentul în care am văzut patru scaune întoarse, patru oameni care zâmbeau ascultându-mă. În momentul acela, nu am mai avut vreun dubiu: ştiam că pentru muzică sunt făcut“, a expliat Liviu Teodorescu.

„Cariera mea a evoluat rapid, m-au luat pe sus evenimentele, cum s-ar spune. De la a cânta în camera mea, în intimitate, am ajuns să cânt în faţa multor oameni, să împart cu ei fericirea şi bucuria pe care le simţeam doar eu până atunci. Am ajuns să joc într-un serial de maximă audienţă, «Pariu cu Viaţa» şi să fiu membrul celei mai iubite trupe la ora aceea, Lala Band. Apoi, am fost nevoit să fac alegeri, care m-au mai urcat câteva trepte bune în carieră. Am intrat în echipa DeMogaMusic şi uite că până azi am lansat primul single din cariera mea, «Eşti Piesă» şi am pe radio şi pe TV o piesă, «Aşa e Dragostea», cu unul din cei mai îndrăgiţi artişti ai României, Andra“, a mai povestit fostul concurent.

Deciziile pe care le vor lua antrenorii, dar şi concurenţii le puteţi afla în această seară, de la 20:30, la Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite