Cine va prezenta noul show de la Pro TV, „Masked Singer România“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inna va face parte din show-ul „Masked Singer România“ de la Pro TV, în calitate de „detectiv“ FOTO Pro TV
Inna va face parte din show-ul „Masked Singer România“ de la Pro TV, în calitate de „detectiv“ FOTO Pro TV

Reprezentanţii Pro TV au anunţat cine va prezenta noul show al postului, „Masked Singer“, cu Inna, Horia Brenciu, Ana morodan şi Codin Maticiuc.

Artistul şi compozitorul Jorge (37 de ani) va prezenta noul show al postului Pro TV, „Masked Singer România“. 

12 celebrităţi intră într-o competiţie muzicală purtând măşti şi costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

   

„Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex şi atât de iubit în lume. Abia aştept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalităţi publice din România se ascund în măştile de la «Masked Singer România». Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor şi că vor pune cap la cap indicii de la o ediţie la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii“, a spus Jorge.

Imagine indisponibilă

Jorge va prezenta show-ul „Masked Singer Romania“ de la Pro TV 

   

În calitate de prezentator al acestui show, Jorge va introduce în scenă fiecare mască, va conduce duelurile dintre ele şi se va alătura celor patru detectivi în încercările lor de a descoperi cine sunt cele 12 celebrităţi care se ascund în spatele unor personaje nemaivăzute. 

Despre formatul emsiiunii  

„Masked Singer România“ este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va şti identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv faţă de familie şi prietenii apropiaţi. În fiecare ediţie, măştile vor cânta şi se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.

Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri