Cine e câştigătorul „Te cunosc de undeva“ şi transformarea care i-a adus marele premiu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Show-ul „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1 şi-a desemnat câştigătorul FOTO Antena 1
Show-ul „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1 şi-a desemnat câştigătorul FOTO Antena 1

Show-ul „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1 şi-a desemnat sâmbătă câştigătorul dintre cei  cinci finalişti - Cezar Ouatu, Alin Pascal, Lidia buble, Adriana Trandafir şi Julie Mayaya -, care au  avut transformări spectaculoase de-a lungul serii.

Cântăreţul Alin Pascal, în vârstă de 36 de ani, este marele câştigător al celui de-al 12-lea sezon „Te cunosc de undeva“, de la Antena 1, cu o transformare spectaculoasă în duhul lămpii din musicalul „Aladdin“. Premiul în valoare de 15.000 de euro câştigat de artist va fi donat unui caz umanitar.  

„Sincer, nu m-am aşteptat să câştig, având în vedere că e pentru prima dată când particip la un astfel de show. Este extraordinar! Faptul că am câştigat acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine. Mai ales că eu n-am câştigat niciodată nimic“, a declarat Alin emoţionat.

Prin participarea sa la „Te cunosc de undeva!“, Alin Pascal spune că a acumulat o experienţă de neuitat: „Toată emoţia aia pe care o aveam când coboram treptele transformat în diferite personaje şi toată munca din spatele fiecărui personaj mi-au dat mare încredere în mine şi în felul de a mă exprima artistic. Aş vrea să le mulţumesc producătorilor, membrilor juriului şi celor implicaţi în acest proiect, pentru că mi-au dat şansa să particip. De asemenea, le mulţumesc celor de la machiaj, hairstyle şi costume, cu toţii sunt profesionişti până în măduva oaselor. Cu toţii sunt o echipă cum nu am mai întâlnit. Şi mai vreau să le mulţumesc colegilor de la canapea cu care, sper eu, am legat prietenii pe viaţă“.

Pe locurile următoare s-au situat ceilalţi patru finalişti ai sezonului: Cezar Ouatu, cu o transformare în rău-famatul Jocker, din „Batman“, Julie Mayaya, care a dat viaţă unui personaj dintr-un musical al anilor ‘80, Maybelle din „Hairspray“, Adriana Trandafir care a întruchipat-o pe Tanya, din celebrul musical „Mamma Mia“, şi Lidia Buble, care a fost Cruella De Vil, personajul negativ principal din „101 Dalmaţieni“.

Punctele pentru transformările speciale ale celor cinci finalişti au fost oferite atât de membrii juriului - Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan -, cât şi de ceilalţi concurenţi ai acestui sezon, Ramona Bădescu, Anisia Gafton, CRBL şi Sebastian Muntean.

Cine e Alin Pascal?

Alin Cătălin s-a născut pe 8 mai 1981 la Iaşi, într-o familie de artişti. Încă de la 6 ani a studiat vioara la Liceul de Arte „Octav Bancilă“, din Iaşi. La Cluj însă, unde a făcut liceul, s-a îndrăgostit iremediabil de muzică şi şi-a dedicat aproape tot timpul acestui domeniu. A absolvit Academia de Muzica „Gheorghe Dima“ din Cluj, specializarea interpretare muzicală -vioara. În acelaşi timp a terminat şi Masterul în interpretare şi i-a venit ideea să încerce să cânte cu vocea. Şi-a făcut o trupă cu care a început să cânte coveruri, a făcut canto, actorie şi jazz cu Dana Dorian şi a participat la „Vocea României“ (Pro TV), în 2015.

Alin Pascal FOTO Antena 1

image
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite