Cine a înlocuit-o la Pro TV pe Adela Popescu, aflată în concediu prenatal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adela Popescu (32 de ani), care este însărcinată pentru a doua oară, a intrat în concediu prenatal, iar Pro TV a anunţat că locul la emisiunea „Vorbeşte lumea“ i-a fost luat de o cântăreaţă.

Cântăreaţa Lora (36 de ani), pe numele real Laura Petrescu, va prezenta alături de Cove matinalul „Vorbeşte lumea“, difuzat de Pro TV de luni până vineri, de la ora 10.30. 

Artista o înlocuieşte astfel pe Adela Popescu, actriţa urmând să dea naştere curând celui de-al doilea băiat. 

Vineri, Adela a prezentat ultima ediţie a emisiunii şi a precizată că, deşi îi place să fie activă, are şi momente în care se simte epuizată şi îi vine greu chiar şi să se ridice de pe canapea. 

„Ca şi cum aş renunta la o viaţă pentru a începe una nouă. Şi până la urmă ce mare lucru? Am intrat în concediu de maternitate, că tot omul, urmând să retrăiesc o experienţă unică, definitorie pentru o femeie. Practic îmi iau răgazul firesc de a mă relaxa puţin înainte de a naşte“, a explicat Adela Popescu pe blogul său. 

  Am râs. Mulţumesc @protv_romania pentru energia bună de săptămâna asta. 💋❤ @cove.official P.S: Dragă @adela_popescu nu uita de sandwich pentru mâine 😉💋 A post shared by LORA (@loraofficial) on Nov 12, 2018 at 4:18am PST

Totodată, Cove şi-a luat rămas bun de la Adela Popescu prin intermediul unui mesaj drăguţ pe Instagram, însoţit de o fotografie în care apare alături de ea în ultima zi împreună în platoul „Vorbeşte lumea“. 

Desi zambesc, am sufletul trist. Astazi e ziua aceea... Ziua in care ma paraseste. Ai grija micuto! #nastereusoara @adela_popescu @vorbeste_lumea_oficial @protv_romania A post shared by Cove Gabriel (@cove.official) on Nov 9, 2018 at 12:13am PST

Adela Popescu este căsătorită din 2015 cu prezentatorul TV Radu Vâlcan (40 de ani). Cei doi mai au un băieţel, în vârstă de doi ani. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite