Cerere în căsătorie la „Românii au talent“: un concurent, prezent în fiecare sezon al show-ului, îşi va cere iubita de soţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii vor asista la cererea în căsătorie a lui Sebastian, un veteran al emisiunii FOTO Pro TV
Românii vor asista la cererea în căsătorie a lui Sebastian, un veteran al emisiunii FOTO Pro TV

Vinerea aceasta, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu îşi vor exersa cunoştinţele de limba rusă, vor cânta şi vor dansa atât în pauze, cât şi în timpul reprezentaţiilor de pe scenă, iar Smiley şi Pavel vor avea atitudine rock, vor interpreta o melodie la mături şi se vor implica în unele dintre momentele concurenţilor.

În ediţia 7 din sezonul #7epic Românii au talent, concurenţi cu atitudine, extrem de hotărâţi şi cu foarte mult talent vor urca pe scenă pentru a se face remarcaţi în întreaga lume. „Eşti norocos! La 17 ani habar n-aveam în ce direcţie s-o iau. Vindeam ziare la metrou în Piaţa Romană. Nu mă visam vreun distribuitor de ziare. Noroc că au apărut alte oportunităţi între timp“, îi va spune Andi unui concurent care la 17 ani ştie exact ce vrea de la viaţă şi îşi doreşte să uimească publicul cu aptitudinile sale. 

Sebastian revine a şaptea oară pe scena talentului şi se declară concurent pe viaţă la „Românii au talent“. Şi nu revine oricum, ci mai îndrăgostit ca niciodată. Şi-a întâlnit iubirea în microbuz şi o va prezenta vineri întregii ţări, însă înainte de toate va dori să fie prezentat ca un superstar de către Smiley şi Pavel. Copleşit de bucurie şi emoţie, Sebastian va lua pe loc şi o decizie care îi poate schimba viaţa: o va cere de soţie pe aleasa lui. Dacă femeia va accepta şi cum se va încheia momentul plin de romantism, vom vedea vinerea aceasta, de la 20.30, la Românii au talent!


Romanii au talent, vineri, de la 20:30 la Pro TV. Eroii cuceresc Romania! pe romaniiautalent.protv.ro

Smiley şi Pavel Bartoş nu se vor putea abţine şi vor merge pe scenă pentru a i se alătura unui concurent în mijlocul unui dans electrizant. Nici Mihaela nu va putea sta departe de actul artistic şi va merge şi ea pe scenă pentru a se implica în momentul prezentat de concurent. „Aşa de frumos se vedea cum stăteai aşa… Doamne, pentru asta aş da DA, să te mai văd acolo!“, îi va spune Andra Mihaelei, care îi va transmite participantului: „Vai, ce mi-aţi făcut, domnule! Ce frumos mi-aţi zis, ce frumos m-aţi sărutat...“ 

Discuţiile savuroase de la masa juriului vor continua şi mâine, iar Florin va face o analiză asupra felului în care se înclină Andi: „Dar tu nu te înclini decât aşa, puţin, când te înclini. Ar fi mişto să te înclini, să faci un trucaj, înclină-te, dispari din cadru şi rămâi şi în picioare: pe data viitoare!“.

Şi cum membrii juriului nu pot fi întotdeauna de acord, vinerea aceasta, Mihaela şi Andi vor avea o discuţie în contradictoriu în ceea ce priveşte performanţele artistice ale unei concurente care va prezenta mai multe numere într-unul singur. „Noi nu eram, cumva, în căutarea talentului?“, va spune contrariată Mihaela, iar Andi îi va răspunde: „Pe mine m-a surprins plăcut, a venit cu o propunere uşchită, altfel, bravo!“.

Doi concurenţi, soţ şi soţie, vor face o demonstraţie de precizie, curaj şi forţă şi vor şoca juriul cu un număr extrem de periculos, însă vor transmite bucurie şi emoţie făcând un spectacol unic pe scenă. „Bărbatul este baza, femeia se sprijină pe el în toate felurile, ea ţinteşte, ea ocheşte, ea trage, ea alege, ea decide... “, va fi concluzia lui Florin Călinescu, iar Mihaela va continua: „El... încasează!“. 

Un domn trecut de prima tinereţe le va face complimente Andrei şi Mihaelei: „Doamne, frumoase sunteţi! Ca două căprioare sunteţi! Acum să nu credeţi că cei doi domni sunt ca doi ţapi, sunt ca doi lei care caută căprioare. Smiley şi Pavel sunt tigri, cum se bagă una, cum sunt pe ea“. Dialectul folosit de concurent îi va pune în încurcătură pe juraţi, dar se vor strădui să înţeleagă tot ce va spune astfel încât să nu le scape niciun detaliu. Concurentul le va da o reţetă pentru a accelera creşterea, dacă nu în înălţime, măcar în urechi, şi îi va face o mărturisire lui Florin: „Să ştiţi că vă simpatizez foarte mult. Sunteţi mai tăcut de când v-a ieşit capul prin păr“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite