Cele mai interesante filme de dragoste din program TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de dragoste în seara aceasta pe micul ecran au în program TV azi câteva pelicule atractive. Iată câteva recomandări:3

Program TV azi. Filme de dragoste. Alt Love Building. HBO. 18:05. Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă interpretează alături de 23 de absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, una dintre surprizele rezervate publicului fiind apariţia actorului britanic Ben Cross, care va putea fi admirat în noua comedie într-un personaj de zile mari.

Acţiunea filmului este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relaţii, "Love Building". Acum întâlnim nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul "şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi".

Program TV azi. Filme de dragoste. Phoenix. Cinemax. 21:15. Nelly este o supravieţuitoare a Holocaustului care se întoarce din propria "cenuşă" în oraşul natal, Berlin, precum pasărea mitologică, Phoenix. După ce un doctor i-a refăcut chipul complet desfigurat, ea îl caută pe Johnny, soţul ei, despre care nu mai are nicio veste. Între timp, Johnny o crede moartă şi caută o modalitate de a-i moşteni averea. Nelly intră în viaţa lui sub o altă identitate pentru a descoperi dacă este sau nu un trădător. Prinsă într-un labirint al identităţilor multiple, ea trăieşte o poveste intrigantă de dragoste pe ritmuri de jazz.

Nina Hoss, aici într-un rol absolut cutremurător şi cuceritor, este una dintre cele mai cunoscute actriţe din Germania, care prin talentul ei a reuşit să încânte publicul de pretutindeni.

Program TV azi. Filme de dragoste. Un strop de roz, pe HBO Comedy

Program TV azi. Filme de dragoste. Raţiune şi simţire. TV 1000. 17:30. Filmul este povestea surorilor Dashwood, Elinor, Marianne şi Margaret. Tatăl lor moare pe neaşteptate şi averea sa intră în posesia fiului din prima căsătorie, John. În aceste circumstanţe, văduva şi fiicele ei rămân fără casă şi fără bani pentru a se putea întreţine. 

Ele se mută în căsuţa oferită de o rudă binevoitoare. În ciuda situaţiei în care au ajuns, Elionor şi Marianne se încăpăţânează să caute romantismul într-o societate obsedată de avere şi de statutul social şi care rezervă femeilor doar un rol decorativ. Elinor se îndrăgosteşte de Edward, timidul frate al lui Fanny. Înainte ca ea să-şi exprime sentimentele, Fanny îl expediază pe Edward la Londra. Elinor se străduie să-şi ascundă trăirile, timp în care Marianne e acaparată de o pasiune dezlănţuită pentru chipeşul Willoughby. 

Program TV azi. Filme de dragoste. Un strop de roz. HBO Comedy. 18:10. O poveste aproape simplă dacă nu ar fi atât de încurcată: Un musulman homosexual canadian din Londra este vizitat de mama sa care vrea să-l însoare, după tradiţie, cu fata la care visează orice bărbat din neamul lui. 

Alim (Jimi Mistry) este un israelian din Canada care s-a stabilit în Londra, adică la sute de mile distanţă de familia sa, dintr-un singur motiv: el are un iubit. Această existenţă de vis începe să se zdruncine serios din clipa în care mama sa, care nici nu bănuia că orientarea sexuală a fiului ei este alta, pare să-I fi găsit nevasta potrivită. Fata este musulmană 100%, iar grijulia mamă, care sosise la Londra pe nepusă masă, vrea ca Alim să se întoarcă în Canada considerând că a sosit vremea că bărbatul să se aşeze în sfârşit la casa lui. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite