Cele mai bune parodii realizate la „Cronica Cârcotaşilor“: „Liceenii“, „MasterChef“ şi Cristi din Banat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiuni de televiziune extrem de populare, filme celebre şi hituri, toate au fost parodiate în show-ul de umor „Cronica Cârcotaşilor“. „Adevărul“ vă propune o trecere în revistă a celor mai bune parodii realizate de echipa de la Prima TV.

Parodiile, un gen de divertisment care are nevoie de foarte multe ingrediente pentru a fi un moment reuşit şi doar un pas greşit pentru a ajunge un fiasco, nu au lipsit în cei 15 ani de „Cronică“. Filme cu succes la box office, melodii care-ţi rămân întipărite în minte multă vreme, dar şi emisiuni consacrate au fost parodiate la „Cronica Cârcotaşilor“, folosindu-se chiar eroii din execuţiile originale. 

De exemplu, actriţa Oana Sârbu a jucat în continuarea filmului „Liceenii“, partenerul ei fiind actorul Alex Bogdan. „M-am simţit bine în sarafanul de liceu şi unii zic că n-ar fi vreo diferenţă între Dana de acum şi cea de mai ieri, deşi eu zic că e, Un lucru e sigur, aş juca oricând acest personaj“, a mărturisit artista după reinterpretarea personajului care a consacrat-o în lumea cinematografiei.  

O altă vedetă cu vechime în faţa camerelor şi pe scenă, Adela Popescu, a fost invitată în emisiune pentru a găti. Ştie cu ce se mănâncă televiziunea şi a fost pregătită să stârnească simţurile, aşa cum se întâmplă în concursurile de gătit. „Am gătit la fel de bine cum o fac şi acasă. Ba chiar mai bine, având în vedere că am ales să merg pe apă pentru a impresiona juriul exigent“, aşa descrie Adela experienţa culinară de la „Cronica Cârcotaşilor“. Ce a gătit actriţa? Apă! Dar a făcut-o în cel mai delicios mod cu putinţă. 

Savuroase sunt şi parodiile după cele mai ascultate melodii. Artiştii care au atras atenţia cu talentul lor au ajuns la „Cronică“ pentru a primi, astfel, respectul şi recunoaşterea pe care le merită. Solistul trupei Jukebox, cea care îmbracă în sunete emisiunea şi în platou, a intrat în pielea celebrului Cristi din Banat, apreciat în lungul şi-n latul internetului. Versiunea, la fel de muzicală precum originalul, a fost filmată aproape în aceleaşi condiţii. Singura deosebire a fost temperatura, mult prea mică pentru un recital într-o „apă cristalină“. 

  

Parodiile vor avea locul lor şi în noul sezon, de patru ori mai curajos, de patru ori mai difuzat, de patru ori mai prezentat. Şerban Huidu, Dezbrăcatu' (Codruţ Kegheş), Ioana Petric şi Cristian Hrubaru vă aşteaptă din 21 septembrie, în fiecare seară, de luni până joi, de la 20.15, la Prima TV, la „Cronica Cârcotaşilor“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite