Cele mai bune filme de acţiune din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de acţiune
Program TV azi. Filme de acţiune

În seara aceasta vor fi câteva filme de acţiune care merită urmărite pe micul ecran. Iată câteva recomandări din program TV azi:

Program TV azi. Filme de acţiune. Sfidarea. Pro Cinema. 22:30. 1941. Evreii din Europa de Est sunt masacraţi fără milă de către nazişti. Fraţii Tuvia (Daniel Craig), Zus (Liev Schreiber) şi Asael (Bell) reuşesc în mod miraculos să scape şi să se ascundă în pădurea din apropiere. Ei au un avantaj faţă de duşmanii lor tocmai pentru că ştiu aceste locuri foarte bine, încă de pe vremea când erau copii, iar pădurea era terenul lor de joacă. În scurt timp însă, cei trei fraţi îşi dau seama că nu-şi doresc doar să supravieţuiască, ci vor să ia atitudine faţă de tot ceea ce se întâmplă cu semenii lor. 

Dar pentru a acţiona, au nevoie de suport. Tot mai mulţi se alătură cauzei lor şi sunt gata să-şi jertfească viaţa pe altarul libertăţii pe măsură ce zvonurile despre curajul celor trei fraţi se răspândesc. Tuvia devine liderul grupului, deşi nu ştie dacă este într-adevăr pregătit să-şi asume o responsabilitate atât de mare, iar fratele său Zus îşi exprimă îngrijorarea că planurile lui idealiste vor provoca decăderea grupului. 

Program TV azi. Filme de acţiune. Un loc fierbinte. AMC. 21:50. Aventură, risc şi multă pasiune se împletesc pentru a crea o acţiune pe cinste. Drama este construită după firul narativ al nuvelei lui Charles Williams, „Hell Hath No Furry” şi poartă amprenta inconfundabilă a marelui actor şi regizor Dennis Hopper. Don Johnson este Harry Madox, rebelul singuratic care ajunge în sălbăticia Texasului şi intră, aşa cum obişnuieşte de-o viaţă, în mari şi tensionante aventuri. Îşi face datorii mari la nişte oameni periculoşi şi este nevoit să se angajeze la un service de maşini uzate, unde atmosfera nu va fi nici pe departe una liniştită. 

Proprietarul service-ului este George Harshaw, dar mult mai important este că soţia patronului este o femeie atrăgătoare şi recunoscută pentru cuceririle ei extraconjugale,căreia i-a picat cu tronc Harry. Între ei se aprinde o pasiune nebună şi neîngrădită de nimic. În peisaj apare, pentru mai multă intrigă, o altă femeie cu o atractivitate diferită de a celeilalte. Amândouă îl învăluie cu farmecul lor, însă el nu este omul care să ocolească problemele, aventura şi diversitatea.

Program TV azi. Filme de acţiune. „Agenţii de rezervă”, pe Digi Film

Program TV azi. Filme de acţiune. Veronica Mars. HBO 2. La câţiva ani după ce şi-a lăsat în urmă trecutul de detectiv particular, Veronica Mars trebuie să se întoarcă în oraşul ei natal ca să-şi ajute fostul iubit.

Program TV azi. Filme de acţiune. Agenţii de rezervă. Digi Film. 20:00. Ceilalţi tipi din titlu sunt opusul vedetelor din secţia de poliţie. Nu sunt strălucitori, rapizi, populari, medaliaţi ca Highsmith şi Danson. Dar asta nu înseamnă că atunci când situaţia o cere cei doi de la birou nu pot să alcătuiască o echipă eficientă (şi foarte nostimă).

Detectivii Christopher Danson şi P.K. Highsmith (Dwayne Johnson şi Samuel L. Jackson) sunt cei mai răi şi totodată cei mai simpatici poliţişti din cartier. Ei lasă în urmă numai victime. La două birouri în spatele lor stau detectivii Allen Gamble (Will Ferrell) şi Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Îi vedeţi în fundalul pozelor cu Danson şi Highsmith, visând cu ochii închişi. Ei nu sunt eroi - ci doar „agenţii de rezervă”.

Program TV azi. Filme de acţiune. Cele trei zile ale condorului. TNT. 22:00. Joseph Turner, agent CIA, îşi descoperă colegii asasinaţi. Nu sunt urme şi nimeni nu înţelege cum a fost posibil un asemenea atentat într-un timp aşa de scurt. Joe are acum o misiune. Trebuie contracronomentru să descopere cine este ucigaşul cu sânge rece care a intrat ziua în amiaza mare în clădirea lor şi a făcut măcel. Şi, realizează asta pe parcurs, trebuie să încerce să îi dejoace planurile şi să rămână în viaţă, pentru că se simte la rândul lui pândit, vizat.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite