Ce emisiune va avea Denise Rifai la Kanal D: „Îmi doresc să fie cea mai bună dintre toate cele pe care le-am realizat până acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denise Rifai FOTO Kanal D
Denise Rifai FOTO Kanal D

Denise Rifai va realiza o nouă emisiune la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai“, şi va avea premiera în această toamnă.

„40 de întrebări cu Denise Rifai“ este surpriza din grila de toamnă a postului Kanal D. Emisiunea, realizată după un format internaţional de succes, va aduce în faţa telespectatorilor personalităţi marcante din diferite domenii de activitate, spun reprezentanţii postului turcesc. 

Sportivi, politicieni, cântăreţi, medici, oameni de televiziune şi actori vor ajunge sub tirul întrebărilor fostei realizatoare de la Realitatea Plus. 

„Am emoţii foarte mari şi îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, şi m-a convins să spun «Da!» imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grilă posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapă în viaţă mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeaşi Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitaţii mei, dar şi cu publicul pe care îl iubesc atât de mult şi de care îmi este foarte dor“, a spus Denise Rifai.

denise rifai foto kanal d

La jumătatea lunii martie, Denise Rifai a anunţat că, după aproape un deceniu, demisionează de la Realitatea, motivând că este „incompatibilă“ cu noua linie editorială a postului.

La doar câteva zile, Realitatea a anunţat că Rifai va fi înlocuită la cârma emisiunii „Legile puterii“ de Mădălina Dobrovolschi, fostă jurnalistă TVR, B1 TV şi Antena 3 şi, până în decembrie anul trecut, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Iohannis timp de trei ani.

„Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piaţa media din România“, declara atunci Denise Rifai. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite