Ce audienţe a făcut „Cronica Cârcotaşilor“ cu noii prezentatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cronica Cârcotaşilor“, în noua formulă cu Ioana Petric şi Alex Bogdan, a început noul sezon pe locul al treilea pe segmentul publicului comercial, potrivit Kantar Media.

Cu noii prezentatori, fosta „bebeluşă“ Ioana Petric şi mondenul Alex Bogdan, „Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de umor din România, a plasat postul Prima TV pe locul al treilea la nivelul publicului comercial, fiind urmărită în intervalul 20:30-22:30 de 450.000 de persoane pe minut, cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, potrivit unui comunicat emis de Prima TV.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, prima emisiune din noul sezon a avut o cotă de piaţă de 7,1 pe segmentul comercial, faţă de 6,4 cât a reuşit a doua ediţie a emisiunii „KidSing“, difuzată de Kanal D. Minutul de aur a fost înregistrat la ora 21:08, nu mai puţin de 600.000 de telespectatori din mediul urban, cu vârste între 18 şi 49 de ani, urmărind „Cronica Cârcotaşilor“, cota de piaţă fiind de 11,8%.

Diferenţa dintre cele două emisiuni de divertisment a fost mult mai clară pe segmentul urban 15-44. „Cronica Cârcotaşilor“ a avut cu peste 100.000 de telespectatori pe minut în plus faţă de emisiunea difuzată de Kanal D şi o cotă de piaţă de 8%, faţă de 5,8 a concurentului direct, „KidSing“.

Noul sezon al emisiunii de umor „Cronica Cârcotaşilor“ a debutat aseară, la Prima TV, într-o nouă formulă după destrămarea vechii trupe, noii prezentatori, „bebeluşa“ Ioana Petric şi actorul Alexandru Bogdan, mărturisind că vor lucra în acest sezon „sub atenta îndrumare a lui Şerban Huidu“.

„Cronica Cârcotaşilor“ şi-a păstrat rubricile consacrate în cei 14 ani de la debut, „Top Ruşinică“, „Vocea Poporului“ şi „Hrubaru“, dar a adus personaje şi rubrici noi: „Ambanovici & Nambanovici“ şi „România Pitorească“. Cele mai importante momente din prima ediţie a „Cronicii“ pot fi urmărite pe site-ul oficial al emisiunii, www.carcotasii.ro.

Schimbarea de la pupitrul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ vine după ce, la începutul lunii iulie, Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) şi Octavian Păscuţ (Mistreţu’), au decis să părăsească echipa „Cronicii“. Cu toate acestea, Găinuşă a rămas alături de postul Prima TV, iar luni va avea premiera „Cusurgiii“, show pe care îl va realiza.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite