Cazul „cârtiţei“ din DNA, în noul sezon ale emisiunii Dosarele DNA, la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Saizu
revine cu un nou sezon Dosarele DNA FOTO Prima TV
Marius Saizu revine cu un nou sezon Dosarele DNA FOTO Prima TV

Emisiunea Dosarele DNA revine sâmbătă, de la 22:15, în grila Prima TV. Noul sezon arată povestea cazurilor de corupţie şi a fraudelor de miliarde de euro, prima poveste prezentată fiind cea a „cârtiţei“ din interiorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Sâmbătă la PrimaTV se redeschid în forţă Dosarele DNA iar primul caz pe rol este unul mai puţin obişnuit, cel al „cârtiţei din DNA“. Marius Saizu, prezentatorul emisiunii, aduce în faţa opiniei publice  un flagrant mai puţin obişnuit: un comisar şef din Poliţia Judiciară a DNA a vândut informaţii secrete pentru a fi numit într-o funcţie de conducere în Poliţie. El s-a mulţumit cu o şpagă de 250 de lei în produse alimentare pentru intermedieri şi promisiunea unei funcţii de adjunct al unui IPJ dar s-a ales cu cinci ani de inchisoare.  

Colegii din DNA au descoperit, apoi, că în cel puţin şapte dosare, „cârtiţa“ a dat informaţii infractorilor, printre care şi într-o anchetă extrem de importantă, care îl privea pe Liviu Dragnea şi firmele controlate de el. Acest dosar a fost ratat de procurorii anticorupţie, pentru că poliţistul l-a pus în gardă pe Liviu Dragnea înainte ca probele să fie adunate.

Aşadar, nu rataţi sâmbătă, un nou sezon al emisiunii Dosarele DNA, de la ora 22:15 la PrimaTV. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite