Cătălin Botezatu se sărută cu Anda Adam pe scena de la „Te cunosc de undeva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botezatu şi Anda Adam formează un cuplu, pe micile ecrane
Botezatu şi Anda Adam formează un cuplu, pe micile ecrane

„La Anda Adam nu se renunţă aşa uşor, pentru ea se luptă“, spune designerul despre cântăreaţă. După ce şi-au surprins auditoriul la Media Music Awards, cu un sărut în faţa miilor de oameni, Anda Adam şi Cătălin Botezatu atrag din nou privirile, de data aceasta în emisiunea de la Antena 1.

Pe 30 octombrie, Anda Adam se transformă în Dalida (Iolanda Cristina Gigliotti), cântăreaţa egiptiană cu origini italiene, iar Cătălin Botezatu ia chipul lui Alain Delon. La finalul piesei „Parole, Parole“, partenerii se sărută pătimaş, în aplauzele publicului.

anda adam si catalin botezatu

„Aş fi rămas Delon, pentru că m-am simţit foarte bine când Dalida m-a sărutat“, a recunoscut Botezatu. „Pot să te mai sărut o dată, dacă vrei“, i-a răspuns solista. Anda intră în pielea Dalidei numai pentru momentul realizat cu designerul, căci, în concurs, ea îl joacă pe rapperul Guess Who.

anda adam si catalin botezatu

Impresionat de interpretarea Andei Adam, Botezatu îi face câteva complimente. „Mie îmi place de Anda oricum ar fi ea”, motiv pentru care „la Anda nu se renunţă aşa uşor, pentru ea se luptă“, spune creatorul de modă.

Episodul de miercuri, Maria Buză îl seduce pe Andrei Aradits. Actriţa se transformă în Debbie Harry, solista trupei Blondie, pentru a cânta oda propriului nume, „Maria“. „Fă-te blondă! Arăţi extrem de sexy!“, îi spune profesorul care a sfătuit-o să pozeze în reviste pentru bărbaţi.

te cunosc de undeva maria buza
te cunosc de undeva maria buza

Ediţia controversată începe de la 20.30, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite