Care sunt cele mai ascultate matinale de la radio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123rf
FOTO 123rf

Asociaţia pentru Radio Audienţă a furnizat ultimele date de audienţă în privinţa matinalelor, iar postul de radio Kiss FM se află pe primul loc la oraşe.

Potrivit ultimelor măsurători făcute de Asociaţia pentru Radio Audienţă pentru primul val din 2019, matinalul de la Kiss FM, „Râzi cu Rusu şi Andrei“, este cel mai ascultat în ţară şi la oraşe, în timp ce bucureştenii preferă Radio Zu dimineaţa, „Morning Zu“ cu Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, clasându-se pe primul loc în Bucureşti, potrivit Paginademedia.ro

La nivel naţional, „Râzi cu Rusu şi Andrei“ a fost cel mai ascultat matinal, 1,3 milioane de români preferând matinalul de la Kiss FM. Locul al doilea îi este destinat Radioului România Actualităţi, cu puţin peste un milion de ascultători, în timp ce Radio Zu ocupă locul al treilea, la diferenţă de 13.400 de oameni faţă de România Actualităţi.

La oraşe, Kiss FM îşi menţine prima poziţia din top, cu 881.900 de ascultători, însă Radio Zu detronează Radio România Actualităţi şi trece pe locul doi, matinalul lui Mihai Morar şi al lui Daniel Buzdugan fiind ascultat de aproximativ 740.000 de persoane. Astfel, Radio România Actualităţi trece pe locul trei, cu 654.800 de ascultători la nivel urban.

În Bucureşti, Radio Zu s-a clasat pe primul loc, cu 155.700 de ascultători, cu toate că a înregistrat cele mai mari scăderi, de 13.400 de oameni, faţă de anul 2018. Pe locul doi se află matinalul de la Radio România Actualităţi, fiind ascultat de mai mult de 113.000 de bucureşteni. Kiss FM este al treilea în topul din Bucureşti, 101.500 ascultând matinalul prezentat de Rusu şi Andrei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite