Câinii lui Bruno Icobeţ se întrec cu Gina Pistol, Jojo şi Laura Cosoi, pe ringul de la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premianţii din al treilea sezon de la "Românii au talent" îşi vor dovedi abilităţile şi sensibilitatea la "Dansez pentru tine". FOTO Pro TV
Premianţii din al treilea sezon de la "Românii au talent" îşi vor dovedi abilităţile şi sensibilitatea la "Dansez pentru tine". FOTO Pro TV

Câştigătorii sezonului precedent de la „Românii au talent“, căţeii inteligenţi şi abili ai lui Bruno Icobeţ, dansează în ediţia din 22 noiembrie, pentru un scop umanitar. Deşi au părăsit competiţia data trecută, Giani Kiriţă şi partenera lui, Dana Matei, revin pe aceeaşi scenă unde vor performa şi Gina Pistol, Laura Cosoi şi Jojo.

În emisiunea de vineri, concurenţii se întrec în paşi de lyrical, street dance, salsa, merengue şi mambo, pentru a câştiga cecul de 60.000 de euro. Telespectatorii vor avea sarcina de a propulsa una dintre cele două echipe intrate la dueluă echipe intrate la duel, Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, pe de o parte şi Ruby şi Alexandru Ciobanu, pe de altă parte.

Pentru a anima atmosfera tensionată a serii, prezentatorul Ştefan Bănică jr va cânta, în premieră, piesa „Ce e dragostea“, de pe noul său album, în variantă acustică.
Cum emisiunea de divertisment are şi un scop social, vedetele vor face tot posibilul pentru a îndeplini dorinţele celor aflaţi în situaţii limită. Giani Kiriţă şi Dana Matei vor dansa pe aceeaşi scenă cu patrupedele lui Bruno Icobeţ ce au câştigat marele trofeu de la „Românii au talent“, la începutul acestui an.

dansez pentru tine

Ediţia nu va duce lipsă nici de momente sexy, căci Laura Cosoi, Gina Pistol şi Jojo vor aduce sarea şi piperul. „«Dansez pentru tine» e locul unde mă întâlnesc cu oameni dragi, de care m-am ataşat foarte mult în urmă cu doi ani. Totul e magic şi mă bucur de fiecare moment pe care-l petrec alături de acei oameni minunaţi. Să dansez pentru a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau să ajut, vreau să susţin, vreau să dansez“, recunoaşte Jojo. „«Dansez pentru tine» împlineşte de ani buni visurile celor care acceptă provocarea în paşi de dans. E o bucurie imensă pentru mine că pot să aduc un zâmbet în viaţa cuiva, cu atât mai mult cu cât asta se întâmplă dansând“, spune şi Gina Pistol.

image
TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite