Audienţe în vremea coronavirusului: ce posturi de ştiri şi ce emisiuni preferă românii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audienţele posturilor de ştiri au bubuit odată cu epidemia de coronavirus. România TV, Antena 3 şi Digi24 au dat cele mai urmărite talk-show-uri, pe 11 martie, în prima zi cu şcolile închise.

Epidemia de coronavirus i-a ţinut pe români în faţa micilor ecrane, urmărind posturile de ştiri. Pe 11 martie, peste 7,9 milioane de români s-au uitat la televizor în fiecare minut, cu 700.000 mai mulţi decât în urmă cu o săptămână, potrivit cifrelor publicate de Paginademedia.ro

Cea mai mare creştere, comparativ cu săptămâna anterioară, a avut-o Antena 3, cu un plus de 110.000 de telespectatori, şi Digi24, tot peste 100.000 de privitori, ceea ce înseamnă un salt dublu. România TV a atras +70.000

În ceea ce priveşte emisiunile, România TV şi Antena 3 s-au bătut pentru primele locuri la nivel naţional şi la oraşe. „Jurnalul de seară“ al lui Cosmin Prelipceanu, de pe Digi24, şi-a adjudecat primul loc pe publicul comercial/tânăr (18-49 de ani), anunţă Paginademedia.ro.

La nivel naţional, postul România TV a dat cele mai urmărite emisiuni de dezbatere, pe 11 martie, în prima zi în care lumea a stat mai mult acasă din cauza epidemiei de coronavirus. 

Emisiunea „România la raport“ a fost lider de audienţă, cu o medie de 660.000 de privitori. Pe locul doi s-a clasat „Punctul Culminant“, tot de la România TV, cu o audienţă medie de peste jumătate de milion de privitori. 

Podiumul a fost completat tot de o producţie România TV: talk show-ul „Ultima oră“, care a fost urmărit, în medie, de 560.000 de telespectatori. 

„Sinteza Zilei“, de la Antena 3, realizată de Mihai Gâdea, s-a clasat pe locul patru la nivel naţional.  Avându-l invitat pe medicul Adrian Streinu-Cercel, emisiunea a adunat aproape jumătate de milion de telespectatori în faţa televizoarelor. 

„Jurnalul de seară“ de la Digi24, cu Cosmin Prelipceanu, s-a clasat pe locul opt la nivel naţional, cu 240.000 de privitori, însă a fost preferata publicului tânăr, cu o medie de 80.000 de privitori în fiecare minut. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite