Antena 3 îl dă în judecată pe Ţuţuianu şi cere daune uriaşe: „Afirmaţiile sunt complet denigratoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Antena 3 au anunţat că îl vor da în judecată pe şeful PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, pentru acuzaţiile potrivit cărora televiziunea de ştiri ar fi primit două milioane de euro pentru publicitate şi drept urmare prezenţa lui şi a vicepremierului Paul Stănescu nu a mai fost agreată pe post.

Într-o nouă serie de înregistrări lansate în spaţiu public, Ţuţuianu explică de ce nu a mai fost invitat la Antena 3, acuzând postul că a primit două milioane de euro pentru publicitate. De asemenea, liderul PSD Dâmboviţa afirmă că Alessandra Stoicescu i-ar fi refuzat apariţia într-o emisiune lui Paul Stănescu la scurt timp după ce postul ar fi primit banii, dar şi că fondatorul trustului, Dan Voiculescu, îşi doreşte amnistia şi graţierea pentru a putea candida la alegerile europarlamentare. 

Antena 3 a avut o reacţie promptă, anunţând că îl va acţiona în instanţă pe Ţuţuianu pentru acuzaţiile complet false şi denigratoare. Mai mult, în comunicatul postului de ştiri se subliniază că despăgubirile cerute vor fi chiar de două milioane de euro, suma pe care liderul PSD Dâmboviţa susţine că ar fi primit-o postul Intact. 

„Toate afirmaţiile făcute de domnul Adrian Ţuţuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului şi a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declaraţiile sunt complet denigratoare şi nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acţiona în instanţă pe domnul Adrian Ţuţuianu şi îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro. Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informaţii mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicităţii afirmaţiilor făcute de persoana în cauză“, transmit reprezentanţii Antena 3

De asemenea, Dan Voiculescu şi Alessandra Stoicescu au dezminţit, vineri dimineaţă, informaţiile apărute în spaţiul public. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite