Antena 1 şi organizatorii „Uniplay Show“, afirmaţii contradictorii despre difuzarea ediţiei de azi: ce se întâmplă cu emisiunea şi cu biletele deja cumpărate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Antenei 1 şi organizatorii „Bingo Uniplay Show“ au făcut o serie de afirmaţii contradictorii cu privire la difuzarea ediţiei de duminică a emisiunii-concurs.

UPDATE: Emisiunea va fi în cele din urmă difuzată, de la ora 20.00.

Sâmbătă seară, Antena 1 a anunţat că ediţia de duminică, 22 ianuarie, a emisiunii „Uniplay Show“, prezentată de Horia Brenciu şi Diana Munteanu, nu va fi difuzată. La scurt timp, pe pagina de Facebook a show-ului a apărut un mesaj în care se preciza că informaţia difuzată anterior este eronată şi că, de fapt, emisiunea va fi pe post. 

Totuşi, în această dimineaţă, reprezentanţii postului Antena 1 au trimis un comunicat oficial în care subliniază că „din motive independente“ emisiunea nu va fi difuzată în această seară şi că va fi înlocuită cu filmul „Celularul“.

„Din motive independente de Antena 1, emisiunea «Uniplay Show» nu va fi difuzată în această duminică. De la ora 20.00,  telespectatorii vor putea urmări filmul «Celularul». Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de pe 22 ianuarie sunt rugaţi să contacteze Uniplay (online sau la punctele lor de vânzare) pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea“, anunţă televiziunea, fără a oferi detalii despre viitorul emisiunii. 

Cele patru ediţii de până acum ale „Uniplay Show“ au avut audienţe dezastruoase, mult sub media postului, după cum scrie Paginademedia.ro. În urmă cu două săptămâni, Antena 1 a avut locurile patru şi cinci la nivelul întregii ţări şi doi pe comercial, fiind depăşit chiar şi de România TV şi Antena 3. Săprămâna trecută, postul a coborât şi mai mult cu „Uniplay Show“: pe şase la oraşe şi în toată ţara, sub Antena 3, Prima TV şi România TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite