Andreea Marin şi Mircea Radu caută băieţi şi fete de la ţară în cel mai nou show de la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin va porni în căutarea tinerilor frumoşi din satele României FOTO Eduard Enea
Andreea Marin va porni în căutarea tinerilor frumoşi din satele României FOTO Eduard Enea

Andreea Marin, Mircea Radu şi Cătălin Botezatu vor fi implicaţi în noul format de la Prima TV, emisiunea „Mi-s de la ţară“, transmisă din 30 septembrie. Cei trei vor porni prin ţară în căutarea celor mai frumoase tinere, dar şi a celor mai chipeşi tineri, care vor fi protagoniştii show-ului prezentat de Andreea Raicu, în fiecare luni seară, de la ora 20.30.

Andreea Marin a negociat şi cu TVR pentru o emisiune asemănătoare celei care a consacrat-o, „Surprize, surprize“

Emisiunea „Mi-s de la ţară“ nu este singura noutate din grila de toamnă de la Prima TV, mai ales în ceea ce priveşte divertismentul. Pasionatele de shopping au acum show-ul lor. „Regina cumpărăturilor“şi Andreea Raicu vă dau întâlnire din 23 septembrie, de luni până vineri, de la ora 16.00.

Divertismentul nu a fost niciodată dureros de spectaculos, aşa cum este la „Killer Karaoke“, un show în care concurenţii vor cânta în cele mai dure condiţii: în timp ce primesc electroşocuri sau sunt „îmbrăţişaţi“ de un şarpe. Emisunea este prezentată de prima Voce a României, Ştefan Stan, în fiecare vineri seară, de la ora 20.30.
În show-ul „Fii pe fază!“, care începe din 16 septembrie, Alex Bogdan îi ajută pe telespectatori să câştige salariul pe o lună într-o singură emisiune.

Veteranii micului ecran, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’ şi întreaga echipă de la „Cronica Cârcotaşilor“ revin şi ei din 18 septembrie, pregătiţi să arate că viaţa bate filmul.

„Trăsniţii“ sunt din nou de nestăpânit din 16 septembrie, în fiecare seară de luni până joi, de la ora 22.15. În serile de marţi, începând cu 17 septembrie, hohote de râs vor provoca şi „Mondenii“, dar şi cei mici, în noul sezon „Copiii spun lucruri trăsnite“.

În grila de toamnă a Prima TV se vor regăsi şi alte emisiuni consacrate: „Cireaşa de pe tort“, „Schimb de mame“ şi „Levintza prezintă“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite