Anda Adam devine Shakira la „Te cunosc de undeva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anda Adam surprinde publicul ;i juriul cu fiecare transformare FOTO Antena 1
Anda Adam surprinde publicul ;i juriul cu fiecare transformare FOTO Antena 1

Concurenţii din show-ul „Te cunosc de undeva!“ promit transformări spectaculoase şi mărturisiri neaşteptate în ediţia de sâmbătă, difuzată la Antena 1, de la ora 20.30. Membrii juriului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, nu se vor lăsa mai prejos şi vor „condimenta“ emisiunea în stilul lor caracteristic.

Concurenţii vor surprinde telespectatorii cu personaje precum Shakira, Adele, Freddie Mercury, Benone Sinulescu, Beyonce, Shaggy, Raj Kapoor şi Călin Goia.

După ce în ediţia trecută Anda Adam a făcut furori cu transformarea în Dr. Alban, sâmbătă, artista va interpreta o piesă de-a Shakirei. Unul dintre sfaturile pe care le-a primit de la Andrei Aradits a fost acela că trebuie să aibă o atitudine inocentă, pentru că frumoasa columbiană are chip de copil.

Prezentatorii show-ului, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, vor avea în platoul emisiunii un invitat special: Geanina Ilieş, prezentatoarea ştirilor sportive de la Observatorul orei 19.00, se va transforma în Inna şi va interpreta o melodie alături de Aurelian Temişan.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite