Vunk a lansat primul videoclip realizat din gif-uri, pentru piesa „Sări“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Vunk a lansat cel mai recent single, „Sări“, iar videoclipul piesei este realizat pentru prima dată de o trupă din România integral din imagini în format gif şi filtre din aplicaţia Snapchat, una dintre cele mai populare reţele de socializare din ultimul timp la nivel global, arată News.ro.

Piesa este compusă de Cornel Ilie şi Gabriel Maga, iar textul este scris de Cornel Ilie. De regia videoclipului s-a ocupat tot solistul Cornel Ilie, acesta afându-se pentru prima dată în postura de regizor. Montajul a fost realizat de Bogdan Mustăţea. 

„Este primul videoclip pe care îl regizez şi filmez. Cu toate astea, n-am pretenţia de a fi regizor, doar am creat un concept în care să folosim cele mai noi trenduri de comunicare într-un mod foarte creativ. Cred că «Sări» este primul videoclip creat 100% doar din gif-uri şi în care se foloseşte aplicaţia Snapchat. S-ar putea chiar să fie o premieră mondială“, a declarat Cornel Ilie. 

„Sper ca inovaţia din videoclipul nostru să fie un trendsetter în materia de clipuri, aşa cum s-a întâmplat şi cu premierele de tehnologie pe care le-am făcut în spectacolele noastre. Mulţi trăiesc în fiecare zi ca în cel mai extins GIF, făcând aceleaşi lucruri, fără să mai lase loc de improvizaţie în viaţa lor. Eu îmi doresc să-i fac să sară din gif-ul lor personal. Aşa se cheamă şi piesa, «Sări». Aşa face şi clipul nostru, sare din tipare“, a adăugat solistul Vunk. 

Grupul Vunk, înfiinţat în 1994, a activat până în 2008 sub numele de Vank, iar trupa este formată, în prezent, din Cornel Ilie (voce, chitară), Gabriel Maga (chitară), Bogdan Crucianu (bas) şi Nicu Sârghea (tobe). Albumul de debut - „Voyeur“ - a fost lansat în 1999, iar materialul discografic cel mai recent „Nu scapă nimeni (fără emoţii)“ a apărut în 2012. Cel mai recent single, „Iubeşte-mă de tot“, datează de la începutul acestui an. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite