VIDEO Topul celor mai urmărite videoclipuri pe Youtube în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Videoclipul piesei Gagnam Style ocupă primul loc în clasament
Videoclipul piesei Gagnam Style ocupă primul loc în clasament

Hitul Gagnam Style ocupă locul I în topul celor mai vizionate clipuri de pe Youtube.  Reinterpretările unor piese celebre, parodii sau clipuri electorale fac parte, de asemenea, dintre clipurile cele mai accesate de pe site.

În fruntea topului s-a poziţionat videoclipul piesei ,,Gangnam Style”, interpretată de sud coreeanul PSY. Videoclipul acestuia a atras un număr record de peste un miliard de vizualizări. Totodată, „Gangnam Style“ se află pe locul 2 în topul celor mai căutate lucruri şi persoane pe Google în 2012.

Locul al doilea în top este ocupat de o reinterpretare a piesei „Sombedy That I Used To Know”. Videoclipul postat de un grup format din patru bărbaţi şi o femeie, intitulat „Walk off the Earth”, a strâns peste140 de milioane de vizualizări.

Pe locul al treilea s-a clasat „Kony 2012”. Este vorba de un film de 30 de minute care trage un semnal de alarmă cu privire la criminalul de război ugandez Joseph Kony. Filmul a fost urmărit doar într-o zi de 30 de milioane de internauţi şi se apropie în prezent de 100 de milioane de vizualizări.

Locul patru în clasament este ocupat de un videoclip realizat pe ritumurile melodiei „Call Me Maybe” în care apar, printre alţii, Selena, Justin Bieber şi Ashley Tisdale.

O parodie realizată înaintea alegerilor prezidenţiale din America ocupă locul cinci. În videoclip apar doi actori care îi interpretează pe cei doi candidaţi între care s-a dus lupta pentru preşedinţia Statelor Unite. Clipul intitulat „Barack Obama vs Mitt Romney. Epic Rap Battles of History season 2” a fost publicată în octombrie şi a strâns 50 000 000 de vizualizări.

Locul şase îl ocupă videoclipul „A dramatic surprizse on a quiet square” realizat de o echipă de jurnalişti din Belgia care a găsit o modalitate inedită de a-şi promova postul TV. Au amplasat, în centrul unei pieţe din oraşul Flemish, un dispozitiv cu un buton, sub care apare o inscripţie. Aceasta îndeamnă trecătorii să apese butonul „pentru a adăuga un pic de dramă în viaţa lor”.” „Doza ta zilnică de dramă”, scrie la final pe un banner alb.

Locul şapte „De ce pui toate aceste întrebări?”


 

Locul opt: Dubstep Violin Original- Lindsey Stirling

Pe locul nouă se poziţionează videoclipul ”Facebook Parenting: For the troubled teen

Saltul în gol de la 39 de kilometri altitudine realizat de Felix Baumgartner se regăseşte pe locul 10 în topul celor mai urmărite videoclipuri ale anului. Performanţa belgianului a fost urmărită în direct pe Youtube de un număr record de opt milioane de utilizatori şi a strâns de atunci  30 de milioane de vizualizări.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite