VIDEO Prima piesă B.U.G. Mafia, după aproape trei ani: dubstep, în colaborare cu Gojira & Planet H

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tataee, Uzzi şi Caddillac demonstrează că ştiu să se reinventeze şi după 20 de ani de B.U.G. Mafia. Artiştii hip-hop au acceptat invitaţia de a colabora cu DJ-ii şi producătorii de muzică electronică Gojira (George Andreescu) şi Planet H (Paul Opriş) şi au lansat piesa dubstep „#MMDJ“, la aproape trei ani de la apariţia celui mai recent material discografic al lor.

„Ar fi putut să fie ceva de suflet... Dar este ceva de suflet.../ Ar fi putut să fie ceva liric... Dar este ceva liric.../ Ar fi putut să fie armonie... Dar este armonie.../ Ar fi putut să fie ceva frumos... În p**a mea, frumos n-a fost să fie!“ începe Tataee în „#MMDJ“, piesa lansată oficial pe YouTube.

După zile de promovare şi aşteptare în care au stârnit curiozitatea fanilor, întrebându-i veteranii hip-hopului românesc, au răsplătit fidelitatea ascultătorilor cu o melodie diferită faţă de precedentele.

„Întotdeauna am fost interesaţi în a lucra cu artişti care nu fac hip-hop, pentru că din astfel de colaborări ies piese care complementează perfect catalogul nostru“, spun băieţii de la B.U.G Mafia. „Faptul că am fost invitaţi să colaboram cu unul din vârfurile muzicii electronice din România a fost o oportunitate pe care nu o puteam rata. Rezultatul vorbeste de la sine. Sperăm că fanii ambelor entităţi vor aprecia piesa şi că aceasta va rămâne un punct de referinţă pentru ei“, şi-au propus artiştii care au aniversat două decenii de B.U.G. Mafia, în octombrie 2013

Melodia a luat naştere la Cluj, în studioul lui Planet H. „El mi-a arătat o schiţă de piesă şi a zis într-o doară «Ce tare ar fi să fie B.U.G. Mafia pe ea!». Este o colaborare care ne onoreaza şi pe care ne-o şi dorim de multă vreme. Piesa vorbeşte de la sine“, spune Gojira, muzician şi producător pe scena muzicală electro-techno-pop, încă din 2005.

ƒ

bug mafia

„Când instrumentalul a început să prindă contur, am realizat că e, probabil, cea mai reuşită piesa la care am lucrat sau, cel putin, are potenţialul de a deveni“, continuă Planet H. „Nu mi-a trecut prin cap că B.U.G. Mafia ar fi de acord sa colaboreze pe o piesa de dubstep, dar, într-un final, am zis: Ce se poate întâmpla dacă întrebăm, nu? Spre surprinderea mea, nu numai că au acceptat, dar ei ştiau exact ce este şi cu ce se mănâncă dubstep-ul. A ieşit exact aşa cum îmi imaginam că va suna! Şi sună perfect“, conchide Paul Opriş.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite