VIDEO Cum sună „Thriller“-ul lui Michael Jackson interpretat de Marilyn Manson, Ozzie Osbourne sau fetele de la Spice Girls

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anthony Vincent este omul din spatele proiectului de cover-uri, „Ten Second Songs“ FOTO Facebook
Anthony Vincent este omul din spatele proiectului de cover-uri, „Ten Second Songs“ FOTO Facebook

Artistul Anthony Vincent a realizat, pentru acest Halloween, o variantă amuzantă a celebrei piese „Thriller“ a lui Michael Jackson. Acesta imită diverşi cântăreţi, de la Stevie Wonder, la Marilyn Manson şi fetele de la Spice Girls. Atunci când două talente precum imitaţiile fidele ale vedetelor şi vocea reuşită se îmbină, rezultatul este unul care merită urmărit.

Pentru ultimul său proiect, Anthony Vincent a făcut un cover al piesei „Thriller“, semnată de Michael Jackson. Dacă sunteţi curioşi cum ar suna hitul regelui pop în stilul lui Ozzie Osbourne, Stevie Wonder, Jack Skellington sau Scary Spice, Vincent este persoana pe care ar trebui să o ascultaţi.

Pentru că Halloween-ul se apropie, Vincent a adăugat şi nişte elemente înfricoşătoare în videoclip, dar ce poate merge rău când cineva îi imită atât de bine pe Busta Rhymes sau pe Bobby „The Monster Mash“ Pickett?

Vincent, care de obicei nu cântă deghizat în spirit al răului, are o întreagă istorie în industria de cover-uri. Acesta este deja faimos pe YouTube, având aproape un milion de fani şi şi-a deschis propria firmă, Ten Seconds Songs, prin intermediul căreia realizează cântece personalizate pentru diverse companii. Primul astfel de cover a fost cel al piesei „Dark Horse“ (Katy Perry) şi s-a bucurat de un real succes, fiind interpretat, printre altele, în stilul lui Jamiroquai sau al băieţilor de la Nirvana. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite