VIDEO Alex Velea spune povestea sa şi a Antoniei într-o piesă nouă: „Defectul tău sunt eu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alex Velea, unul dintre cei mai de succes cântăreţi din România, a scos o nouă piesă, intitulată „Defectul tău sunt eu“, piesă în care îşi declară dragostea pentru iubita sa Antonia, însărcinată în opt luni.

Alex Velea a hotărât să scoată prima piesă în care îşi declară deschis dragostea pentru viitoarea mamă a primului său copil, un băieţel. „Toţi căutăm iubirea, dar puţini dintre noi găsesc acea dragoste absolută, necondiţionată, singurul lucru de care avem nevoie pentru a fi fericiţi. Eu sunt unul dintre norocoşii care au găsit-o şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea. «Defectul tău sunt eu» este povestea mea, spusă în cel mai simplu şi mai sincer mod: prin muzică“, spune cântăreţul.

Zvonurile despre presupusa relaţie a lui Alex Velea cu frumoasa Antonia au fost intens mediatizate, dar aceştia nu şi-au mai putut ţine idila secretă în momentul în care cântăreaţa a rămas însărcinată. 

 

Artistul este şi autorul versurilor şi foloseşte un joc de cuvinte inedit, formulând astfel o declaraţie de dragoste pentru Antonia. Muzica este compusă tot de artist, alături de echipa de producători HaHaHa Production: Andrei Mihai, Şerban Cazan, Constantin Bodea şi Maxim Chisaru. Clipul, regizat de Iulian Moga, îi are ca protagonişti pe Alex Velea şi Antonia.

Velea vorbeşte despre problemele pe care le-au întâmpinat când sunt împreună („Ne ştim de ceva vreme, îţi fac mereu probleme/ Dar ştii că te iubesc, îşi arăt prea multe semne), face referire la sarcina artistei („Vezi că urmează runda a doua/ Ne iubim sub clar de lună şi aşteptăm runda a doua) şi glumeşte pe seama diferenţei de înălţime dintre ei („Te-aş duce oriunde, oriunde pe hartă/ Chiar nu mai contează că eşti un pic mai înaltă).

„Don’t say it’s over, „Whisper, „Când noaptea vine, „Minim doi, „E marfă tare“ sunt doar câteva dintre single-urile cu care artistul a cucerit publicul din România şi nu numai. În 2014, Alex Velea a lansat piesa „Din vina ta. Cu peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube, aceasta a fost unul dintre cele mai ascultate single-uri ale acestei veri.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite