Trupa Mandinga, pe aceeaşi scenă cu Pussycat Dolls de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Mandinga a reprezentat România la Eurovision 2012
Trupa Mandinga a reprezentat România la Eurovision 2012

Trupa Mandinga va cânta în noaptea dintre ani în Baku, Azerbaidjan, oraşul în care a participat în vara acestui an la Eurovision Song Contest. Alături de cei şapte muzicieni ai formaţiei Mandinga, de Revelion, va mai urca pe aceeaşi scenă şi Pussycat Dolls.

Mandinga va cânta în noaptea dintre ani la petrecerea organizată în Baku de unul dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din capitala Azerbaidjanului. Alături de Mandinga şi Pussycat Dolls, din spectacol vor mai face parte şi româncele de la Amadeus, dar şi un celebru balet ucrainean.

După participarea la Eurovision, Mandinga a devenit una dintre cele mai populare trupe străine din Azerbaidjan, având chiar şi un fan club în Baku. Tot în Baku au fost filmate mai multe cadre din cel mai recent videoclip Mandinga, „Papi Chulo“.

„Ne-ar fi plăcut să cântăm pentru români în noaptea dintre ani, dar insistenţele fanilor noştri din Azerbaidjan ne-au convins să ne suim în avion şi să petrecem cu ei trecerea în 2013. Suntem foarte fericiţi că piesele de pe albumul „Club de Mandinga“ au depăşit graniţele României şi sunt atât de bine primite în multe colţuri ale lumii. Spre surpriza noastră, şi «Sufletul Zâmbea», balada Mandinga în limba română, este ascultată şi fredonată de străini“, spune Alex Burcea, trompetistul Mandinga şi unul dintre membri fondatori.
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite