SAGA Festival: Fanii pot cumpăra bilete în rate egale la cel mai avantajos preț

0
Publicat:

SAGA Festival lansează payment plan, astfel fanii festivalului pot cumpăra bilete în rate egale la cel mai avantajos preț.

SAGA Festival lansează payment plan. Foto: Arhivă
SAGA Festival lansează payment plan. Foto: Arhivă

SAGA, care va avea loc între 23-25 iunie la Romaero Băneasa, este primul festival care a introdus payment plan de la prima ediție. Evenimentul cu peste 150 de artiști, surprize și multă distracție își așteaptă la București cei peste 200.000 de festivalieri. 

La solicitarea publicului, SAGA a reintrodus payment plan, un produs prin care abonamentul pentru cele trei zile de show poate fi cumpărat la un preț special, cu doar 5 euro depozit și 4 rate egale. Prin urmare, prețul final al biletului este de 80 de euro. În doar câteva zile de la lansare, oferta a fost accesată de circa 3000 de festivalieri. 

Ne dorim ca și în 2023, cât mai mulți iubitori de muzică să facă parte din universul SAGA, să trăiască 3 zile pline de momente unice create de cei mai mari artiști ai lumii, așa că am reintrodus payment plan, pentru a putea fi accesibil oricui dorește să își înceapă vara alături de noi la Romaero”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA. 

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul festivalului https://www.sagafestival.com/tickets/ .

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite