Peste 150.000 de oameni au fost prezenţi la SAGA în cele trei zile de festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiësto a făcut un show formisabil la Saga Festival
Tiësto a făcut un show formisabil la Saga Festival

SAGA Festival este mai mult decât un festival, este un loc în timp şi spaţiu, creat special pentru a da frâu liber imaginaţiei şi creativităţii. Este despre muzică şi a fi împreună, despre întâlnirea cu prietenii, emoţii frumoase şi împărtăşirea aceloraşi valori. Toate acestea se pot întâmpla doar într-un spaţiu sigur.

Aşadar, planul de securitate pentru festival, adaptat continuu în funcţie de fluxul de oameni din fiecare zi, a constat în mai multe acţiuni, pe toate planurile, cu suportul autorităţilor.

- Planul de securitate a fost creat cu suportul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Poliţiei Române şi Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov - SABIF şi SMURD, care a constat în echipe de securitate pe tot perimetrul evenimentului, câini poliţişti, echipaje de prim ajutor şi echipe de voluntari, puncte de informare despre efectectele consumului de substanţe interzise atât în cadrul unui festival, cât şi în viaţa de zi cu zi. 

-Pentru a preîntâmpina intrarea cu obiecte interzise sau cu impact asupra securităţii persoanelor participante la festival, la cele patru porţi de acces, au fost amplasate dispozitive de agenţi, ajustate în funcţie de volumul de persoane în afluire.

“Le mulţumim tuturor participanţilor care au fost alături de noi în aceste 3 zile, am fost sincer copleşit de numărul lor mare. Acest lucru ne motivează şi mai mult pentru a aduce o nouă ediţie extraordinară în 2023. Siguranţa festivalierilor primează pentru noi în fiecare eveniment pe care îl organizăm în România şi la nivel mondial. Ne luăm întotdeauna măsuri pentru a preveni incidentele de orice fel. De fiecare dată când realizăm un astfel de proiect, ma gândesc în primul rând la fiul meu, la protecţia şi siguranţa lui. Cred că orice părinte ar face aşa. În momentul în care consider că am creat ceva sigur pentru copilul meu, în mod firesc simt acelaşi lucru şi pentru fiecare alt participant la festival”, a spus Allan Hardenberg - CEO ALDA.

Despre cea de-a doua ediţie SAGA Festival

Cea de-a doua ediţie a avut loc la Arena Naţională din Bucureşti, care a fost complet transformată weekend-ul acesta într-un spaţiu al creativităţii şi energiei, pe care peste 150.000 de oameni l-au explorat şi i-au descoperit secretele, în cele trei zile de festival. 

Pornind de la scena Source, energia SAGA a încărcat toate celelalte scene şi împreună au umplut cu lumină şi vibraţie Arena Naţională şi parcul care o împrejmuieşte, într-un concept unic în România. Participanţii s-au distrat alături de prieteni şi de artiştii lor preferaţi, au umplut întregul spaţiu cu bună dispoziţie şi s-au bucurat de o experienţă electrizantă.

Afrojack

Marshmello, Salvatore Ganacci, Tiesto, DJ Snake, Afrojack (foto), Deadmau5, Timmy Trumpet, Fedde Le Grand, Black Coffee, Fisher, Meduza, Oxia, Hot Since 82 şi Sickick sunt doar câţiva dintre artiştii care au urcat pe scenele SAGA şi au încântat publicul cu show-uri speciale. Purle Disco Machine, Acraze, Camelphat, Da Tweekaz, Honey Dijon, Dom Dolla, John Summit şi Riton au venit pentru prima dată în România în acest weekend, iar festivalierii i-au descoperit cu bucurie şi au dansat până dimineaţa pe muzica lor, care i-a cucerit rapid.

“Iubesc România şi publicul de aici. România e a doua mea casă”, a spus Salvatore Ganacci.

„Anul trecut, am fost încântat de întreaga experienţă SAGA şi abia aşteptam să revin anul acesta în România, la Bucureşti. Sper să lansez noul album până la finalul anului şi să mai adaug câteva piese. Colaborez cu câţiva artişti latino importanţi”, a spus Tiesto.

Timmy Trumpet i-a avut alături de el sâmbătă seară pe soţia lui şi pe părinţii lui, care l-au văzut pentru prima dată live pe scenă. "Iubesc România. Practic, şi eu sunt est-european, deoarece soţia mea este din Ungaria, un fel de a doua casă pentru mine. Iubesc românii. Vă iubesc”, a spus celebrul DJ australian.

Oameni din 85 de ţări au fost prezenţi în weekend la SAGA şi s-au distrat alături de artiştii lor pref-eraţi şi de publicul din ţara noastră. Împreună au făcut parte dintr-o mişcare unică, iar la final au spus împreună: #WeAreSaga.

Au fost anunţate zilele pentru SAGA 2023 - 23, 24, 25 iunie. Cei care îşi doresc să fie primii care află noutăţile despre cea de-a treia ediţie şi să cumpere bilete la preţuri speciale şi în număr limitat,  pot găsi toate detaliile aici.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite