Red Bull SoundClash 2023: Vama și Killa Fonic se vor duela pe scene diferite VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a cincea ediție a „Red Bull SoundClash 2023” va începe la 11 mai 2023, la Romexpo. Intensitatea aplauzelor, măsurată cu un decibelmetru, va desemna câștigătorul.

Evenimentul aduce față în față artiști care, pe durata a patru runde, se duelează în piese. Cine primește cele mai multe aplauze, câștigă.

Vama Arhivă Adevărul
Vama Arhivă Adevărul

Vama și Killa Fonic sunt artiștii care se pregătesc pentru bătălia muzicală de la Red Bull SoundClash 2023.

Organizatorii promit un concert atipic, o luptă în patru runde între cei doi artiști, care se vor afla pe scene diferite, față în față. Intensitatea aplauzelor, măsurată cu un decibelmetru, va desemna câștigătorul.

De 17 ani, Red Bull SoundClash aduce în fața fanilor dueluri artistice pline de emoție. Prima ediție a avut loc în Olanda, iar de atunci au avut loc peste 50 de dueluri muzicale, pe cinci continente.

În România, primul a fost în 2017, când și-au măsurat priza la public CTC și Carla's Dreams. În ediția de anul trecut s-au luptat Irina Rimes și Spike, iar momentele electrizante de pe scenă au devenit virale.

Red Bull SoundClash e un eveniment care se simte la intensitate maximă, mai ales între cele două scene. Pentru o perioadă limitată, biletele sunt disponibile la prețul de 69 lei, pe redbull.ro, la secțiunea evenimentului.

Spike a câştigat, pe 13 mai, Red Bull Soundclash 2022 contra Irinei Rimes. Asul din mâneca lui Spike a fost Adrian Copilul Minune, ce a fost adus pe scena la proba finală de Wild Card, imediat după ce Spike a cântat celebra piesă „Manele”.

image
MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite