Milionarul George Beţianu promovează „miracolul“ de la Eurovision. Paula şi Ovi sunt favoriţii românului stabilit în Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre susţinătorii pe care îi au Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2014, se numără şi românul George Beţianu, directorul prestigioasei companii Riverside Group London, care i-a întâlnit pe cei doi artişti când au cântat în Marea Britanie.

Paula Seling şi Ovi Jacobsen s-au convins că au un public complex de susţinători, de la elevi, la oameni de afaceri. Cântăreţii care vor interpreta piesa „Miracle“ în a doua semifinală a concursului muzical, pe 8 mai, la Copenhaga, s-au întâlnit la Londra cu George Beţianu, românul care, dintr-un simplu taximetrist, a devenit, după ani de muncă, milionar în lire sterline. Beţianu este directorul complexului Riverside Group London, ce cuprinde companii ce activează în diverse domenii: recrutare, asistenţă la domiciliu, ambulanţe, agenţie de turism, dar şi o fabrică de delicatese transilvănene din carne.

image

Cei doi artişti care au cântat la Londra au vizitat şi sediul companiei Maestro, unde s-au bucurat de produsele culinare tradiţionale, alături de Beţianu. Omul de afaceri şi-a manifestat încântarea nu doar de faţă cu ei, ci şi pe Facebook, unde şi-a postat fotografii de susţinere pentru cei care ne vor reprezenta România pentru a doua oară la Eurovision.

image
image

Zilele acestea, artiştii au filmat clipul melodiei „Miracle“, iar săptămâna trecută au lansat produsele vestimentare şi accesoriile customizate, pentru fani.


 

image

Delegaţia României la Eurovision 2014 a obţinut recent sprijin financiar de la Guvern pentru putea a participa la această ediţie.TVR suportă taxa de participare, taxa de transmisie a celor trei show-uri (semifinalele şi finala), precum şi costurile legate de transport şi cazare, în timp ce Guvernul va finanţa preproducţia de spectacol şi spectacolul de pe scenă şi videoclipul. 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite