Jay Z vorbeşte în noul album despre infidelitatea sa în relaţia cu Beyoncé: „Îmi este frântă inima din cauza zilei când a trebuit să îmi explic greşelile“

0
0

Rapperul Jay Z a lansat vineri albumul „4:4“ în care vorbeşte despre infidelitatea sa în căsnicia cu Beyoncé, naşterea gemenilor săi, precum şi despre „Moonlight“, desemnat cel mai bun film al anului la gala premiilor Oscar 2017, informează Reuters.

În unele versuri din noul album, Jay Z a spus că a fost infidel de mai multe ori în relaţia cu Beyoncé, recunoscând acest lucru la mai mult de un an după ce cântăreaţa a făcut dezvăluirea în albumul ei „Lemonade“.

Într-una din melodiile din album, Jay Z a spus că regretă că i-a fost infidel soţiei sale. „A fost nevoie ca fiica mea să fie născută, ca să pot înţelege lucrurile şi din perspectiva unei femei“, a spus rapperul, referindu-se la Blue Ivy, fiica lui şi a cântăreţei Beyoncé.  

Jay Z i-a menţionat şi pe gemenii lor, care ar fi fost născuţi în această lună, deşi informaţia nu a fost confirmată oficial. „A fost nevoie de aceşti gemeni ca să încep să cred în miracole. Mi-a luat prea mult timp să compun acest cântec. Nu te merit“, mai arată versurile rapperului.

„Ce sens are un «menage a trois» când ai un suflet pereche? Ai riscat asta pentru Blue? Îmi este frântă inima din cauza zilei când a trebuit să îmi explic greşelile“, mai arată versurile artistului.

Într-una dintre melodiile din album, „Legac“, apare şi vocea lui Blue Ivy, fiica lui cu Beyoncé.

În melodia „Moonlight“, Jay Z vorbeşte despre impactul pe care l-a avut gafa de la gala Oscar din acest an, când „La La Land“ a fost numit în mod eronat cel mai bun film al anului, deşi câştigător a fost filmul „Moonlight“, în timp ce în melodia „The Story of O.J.“, rapperul abordează tema identităţii persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii.

Albumul „4:44“ a fost lansat exclusiv pe platforma Tidal, înfiinţată de Jay Z, în parteneriat cu compania de telecomunicaţii Sprint, care a cumpărat 33% din platformă în acest an. Clienţii Sprint au la dispoziţie albumul prin intermediul unui abonament de şase luni la Tidal. Noul album, cu durata de 35 de minute, poate fi ascultat vineri şi pe iHeartRadio.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Jay Z este unul dintre cei mai bogaţi artişti din lume, cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de dolari. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. 

Jay Z s-au căsătorit cu Beyoncé pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012, iar luna aceasta Beyoncé a adus pe lume gemeni.

Mai multe - Muzică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite