Inna a lansat single-ul „Bop Bop“. Cum au reacţionat vedetele din România la prima audiţie a piesei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inna a lansat piesa „Bop Bop“ FOTO Global Records
Inna a lansat piesa „Bop Bop“ FOTO Global Records

Inna a lansat single-ul „Bop Bop“, în colaborare cu artistul american Eric Turner, cunoscut în România datorită hitului „Writen in the Stars“.

Cu un sound uşor diferit faţă de piesele cu care Inna şi-a obişnuit fanii, piesa „Bop Bop“ este compusă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Eric Turner şi Thomas Troelsen. Videoclipul, regizat de John Perez, Dimitri Caceaune şi David Gal, a fost filmat în Bucureşti.

„Inna este o fată cool, cu un vibe bun, ne-am înţeles bine de la început, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a ieşit tare. Sunt onorat să colaborez cu Inna, este un artist cu care îmi face plăcere să fiu în studio“, a declarat Eric Turner.

La rândul său, Inna a mărturisit: „«Bop Bop» mi-a plăcut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-a arătat-o Eric în studio. Mi s-a părut că e altceva, e o piesă veselă, nebună şi energică şi sper să o ascultaţi cu plăcere“.

Vedetele din România au ascultat în premieră single-ul „Bop Bop“

Inna şi-a obişnuit publicul cu proiecte surpriză pentru promovarea pieselor noi şi reuşeşte de fiecare dată să stârnească interesul. Astfel, pentru lansarea piesei „Bop Bop“, cântăreaţa a dorit ca vedetele din România să asculte în premieră piesa şi să dea verdictul.

Dana Rogoz, Andreea Esca, Antonia, Oana Tache, Tibi Clenci, Andreea Ibacka, Silvia Postolatiev, Adela Popescu, Smiley, Lucia, Laura Cosoi, Catalin Măruţă, Maurice Munteanu, Amalia Năstase, Cabral, Adrian Oianu sunt vedetele care s-au lasat cucerite de acordurile piesei „Bop Bop“, au cantat, au dansat, iar rezultatul apare în partea I a proiectului „First Listen with the Stars“

Pentru a doua parte a proiectului „First Listen With The Stars“, Inna i-a invitat să asculte cea mai nouă piesă a sa pe Cristina Batlan, Horia Brenciu, Adda, Florin Grozea, Ovidiu Muresanu, Shift, Răzvan şi Dani, Jojo, Alina Eremia, Delia, Ana Morodan, Andreea Raicu, Gabriel Hennessey, Ioana Voicu, Larisa Costea, Mădălina Dorobanţu, Naguale, Mihaela Glavan şi Cristina Băzăvan.

Prima parte a anului 2015 a fost plină de realizări pentru Inna. Single-ul „Diggy Down“ a fost timp de patru săptămâni pe primul loc în topurile muzicale din România şi este cea mai difuzată piesă de pe radiorurile şi televiziunile din ţară, conform Spring Media Forest Chart. Piesa, care a fost relansată alături de Yandel, a depăşit 35 de milioane de vizualizări pe canalul YouTube.

De asemenea, Inna este de trei ani o prezenţă constantă în topul Media Forest datorită pieselor foarte apreciate de publicul român, precum „Sun is Up“, „P.O.H.U.I“, „Tu şi eu“, „Inndia“, „Spre mare“ şi „Diggy Down“.

Piesel „Cola Song“ a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului„Spy/ Spioana“ (2015), din a cărui distribuţie fac parte actorii Jason Statham şi Jude Law, iar „Good Time“, melodie lansată în colaborare cu Pit Bull, apare în filmul „Pitch Perfect 2/ Tonul perfect 2“ şi în serialul american „Young and Hungry“.

Pe 24 iulie, Inna va lansa albumul „Body and the Sun“, versiune specială pentru Japonia, urmând ca pe 15 septembrie să lanseze cel de-al patrulea album din carieră, intitulat „Inna“. Pentru promovarea albumului, Inna va susţine un turneu în Japonia, în august, iar, în septembrie, va pleca în turneu în Mexic

Cântăreaţa se bucură de cifre impresionante în social media, care atestă rezultatele şi reuşitele sale din cei şapte ani de carieră. Inna are 12 milioane de fani pe Facebook, aproape nouă sute de mii pe Twitter, circa şase sute de mii pe Instagram, 1,4 milioane de subscriberi pe canalul ei de  Youtube .

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite