Concertul Macy Gray, un show plin de strălucire, pasiune şi... pene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macy Gray în concert la Sala Palatului FOTO: Marian Iliescu
Macy Gray în concert la Sala Palatului FOTO: Marian Iliescu

Publicul român a fost răsfăţat, joi seară, la Sala Palatului, din Bucureşti, de către una dintre cele mai faimoase cântăreţe din Ohio. Macy Gray (45 de ani) a susţinut un spectacol inedit, în care vocea gravă şi plină de patos a artistei, jocul de lumini şi decorul somptuos au completat seara.

Trupa autohtonă Moonlight Breakfast a oferit publicului, în deschiderea marelui concert, o atmosferă retro-electro completată de o voce jazzy. Piese precum  „Shout”, „Play”, „Hello”, „No More” şi „Hard Times” au furat aplauzele a câteva mii de spectatori prezenţi în sală. ,,Şi noi am fi venit aici dacă nu am fi deschis seara pentru Macy Gray“, a declarat solista de la Moonlight, cu zâmbetul pe buze.

Cu o atitudine pozitivă, plină de încredere, Macy şi-a făcut apariţia pe scenă într-o rochie mov cu paiete, având înfăşurat în jurul gâtului celebrul şal din pene, considerat semnătura proprie a artistei. De-a lungul serii, interpreta din Ohio a mai îmbrăcat două ţinute, fără să renunţe la penele sale preferate.

Macy Gray a concertat alături de formaţia ei care a contribuit la succesul nebun al show-ului. Ţinutele trăsnite ale celor şapte membri (papioane şi cravate luminate cu leduri, pălării şi piese strălucitoare) au completat perfect aerul unui spectacol marca Macy Gray. Deasupra scenei au tronat candelabre de cristal, iar scenă a fost acoperită cu un covor argintiu care a adus atmosfera de glamour tipică artistei.

Macy Gray

Generoasă şi plină de entuziasm, Macy şi-a stimulat formaţia, împărţind cu aceştia lumina reflectoarelor şi aplauzele publicului. Cele două soliste vocale ale interpretei au încurajat sala, în timp ce zâmbete, ropote de aplauze şi ovaţiuni din partea oamenilor se întorceau înapoi pe scenă, la Macy. Degajată, artista s-a aşezat pe suportul boxelor şi a interpretat piesa ,,Sweet baby“, acompaniată de public.

,,Unii spun că cel mai bun lucru în viaţa este dragostea. Alţii susţin că banii au supremaţie, în timp ce majoritatea aclamă locul întâi sexului. Totuşi, cu toţii trebuie să acceptăm ca valoare absolută, libertatea“, a spus Macy. Cântecul ,,Sexual Revolution“ a fost fredonat de spectatori, iar doamnele si domnişoarele au aplaudat interpretarea plină de pasiune a piesei.

La finalul show-ului, publicul s-a ridicat în picioare, aplaudând frenetic prestaţia artistei. Mii de oameni au cântat alături de Macy cel mai recent single, ,,Beauty in the world“.

Macy Gray este un nume de referinţă în R&B-ul american. Timbrul său vocal unic şi personalitatea captivantă i-au adus milioane de fani în toată lumea. Interpreta americană a fost recompensată cu premii Grammy şi MTV, iar albumul de debut ,,On How Life Is“ s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Artista a revenit în ţara noastră după alte două evenimente susţinute în 2007, la CokeLive, şi 2009, în clubul Fratelli.

Macy Gray

Cea de-a treia vizită se datorează celui mai recent turneu al său în care îşi promovează ultimele sale două albume. „Covered” şi „Talking Book”. Cele două producţii compilează reinterpretările unora dintre piesele pe care artista le îndrăgeşte cel mai mult. Radiohead,Nicole Scherzinger, Metallica se numără printre trupele cu care Macy Gray a colaborat pentru cele două materiale discografice. Interpreta din Ohio a recunoscut că întotdeauna şi-a dorit să înregistreze un album de coveruri care să cuprindă piesele ei preferate din pop, rock şi indie.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite