Concertul Byron şi Lucia de la Bucureşti a fost reprogramat. Banii din bilete vor fi donaţi victimelor tragediei din Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul de lansare a noilor albume Byron şi Lucia, programat vineri, 6 noiembrie, la Fratelli Studios, de la ora 21.00, a fost amânat, ca urmare a tragediei petrecute în clubul Colectiv din Capitală. Spectacolul a fost reprogramat pentru data de 13 noiembrie, locul şi ora rămânând neschimbate.

Conform modificărilor, Byron va lansa vineri, 13 noiembrie, albumul „Eternal Return“, la Fratelli Studios din Bucureşti, începând cu ora 21.00. În cadrul aceluiaşi eveniment Lucia îşi va lansa albumul de debut, intitulat „Silence“.

Într-un comunicat oficial al trupei Byron se precizează: „Ziua de 30 octombrie rămâne o rană deschisă pentru noi toţi. În aceste momente dureroase nu ne simţim capabili să susţinem concertul de lansare de la Bucureşti aşa cum a fost plănuit iniţial, în data de 6 noiembrie. Printre cei plecaţi dintre noi se află prieteni, colegi, colaboratori, iar gândurile noastre sunt alături de familiile şi apropiaţii lor, cât şi de cei care în continuare luptă pentru viaţă şi se recuperează pe paturile de spital. Dincolo de modalităţile evidente – donare de sânge, sprijin moral şi financiar –, ne simţim obligaţi să fim alături de cei afectaţi, aşa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzică. Acum, mai mult decât oricând, simţim că trebuie să ne reformăm credinţa în ceea ce facem“.

Banii încasaţi din vânzarea biletelor vor fi direcţionaţi către victimele incendiului care a izbucnit vineri seară în clubul Colectiv şi familiile acestora. Biletele sunt disponibile online în reţeaua Iabilet.ro, la preţurile de 50 de lei (Acces General) şi 40 de lei (elevi şi studenţi).

Amintim că numărul morţilor în urma tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 32, iar 90 dintre răniţi sunt în continuare în stare gravă şi foarte gravă. Mai multe amănunte despre acest subiect puteţi citi aici.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite