Concert Sepultura la Bucureşti: program, reguli de acces şi măsuri de siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formaţia braziliană
Sepultura marchează 30 de ani de activitate printr-un concert la
Arenele Romane FOTO GettyImages/Gulliver
Formaţia braziliană Sepultura marchează 30 de ani de activitate printr-un concert la Arenele Romane FOTO GettyImages/Gulliver

Concertul Sepultura de pe 24 noiembrie de la Arenele Romane se apropie cu paşi repezi. În deschidere cânta Hatemode şi Krepuskul. Organizatorii au prezentat regulile de acces şi măsurile de siguranţă luate pentru acest eveniment.

Detalii concert Sepultura

Porţile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele încep la ora 20:00. Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) şi fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face de la ora 19:00, dar spectatorii pot veni la orice doresc să vadă trupele preferate, porţile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Posesorii de bilete War Territory (Golden Circle) primesc o brăţară cu care vor intra în zona dedicată. Odată intraţi în incinta Arenelor Romane nu puteţi părăsi zona decat în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui să cumparaţi un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani la concertul Sepultura este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandam să aduceţi căşti speciale pentru protecţia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.  

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe baza de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. 

Ce le este interzis spectatorilor la concertul Sepultura

Zona de concert are o singură zona de acces şi cinci ieşiri de siguranţă marcate ca atare. La locaţie va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security, firmă care va asigura paza şi protecţia la eveniment.

Este interzis în zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gatit de orice fel

- umbrele (concertul are loc în cort încălzit)

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);

- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea, vă rugăm să lăsaţi animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazam pe buna educaţie şi bunul simţ al participantilor la festival.

Vânzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Vă rugăm să solicitaţi bonul fiscal. La vânzare puteţi găsi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fără alcool, bere cu arome, apă, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdogi, nachos, popcorn şi multe altele.

Măsuri de siguranţă sporite

La concertul de la Arenele Romane organizatorii pun la dispoziţia publicului tricouri de la Sepultura cat şi cu Metalhead. În plus, vor exista şi bilete pentru concertele viitoare Metalhead, printre care cele în care vor apărea Accept, Zdob şi Zdub - 20 de ani, Primordial, Ensiferum, Daniel Cavanagh, Lansarea Bucovina, Metalhead Meeting 2016 şi Shine 2016.

Programul arată în felul următor: Hatemode - 20:00 – 20:40, Krepulskul - 21:00 - 21:40, Sepultura: 22:00 - 00:00.

Pentru a avea parte de un concert în siguranţă, organizatorii au făcut încă patru ieşiri de urgenţă în cort, aşa că acum sunt şase plus încă una în spatele scenei. S-a instalat iluminat automat în caz că se ia curentul. De asemenea, vor avea şi doi pompieri la fiecare concert şi stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieşirile de urgenţă din cort. Două dintre ele duc în gang-urile clasice, iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieşirile de urgenţă către coronament şi care dau în parc. 

De asemenea, înainte de fiecare concert vor fi şedinţe de PSI cu tot stafful şi echipele care lucrează la concert. Încercăm să facem asta şi înainte de fiecare trupă sau printr-un mesaj înregistrat care să ruleze în pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitată la 1.500 de persoane.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite