Cine este Miryam, solista care va cânta cu Ovidiu Anton la Eurovision 2016: „Unii mă «scot» doar bombă sexy, dar pe lângă calităţile fizice, am şi calităţi vocale“

0
0
Miryam s-a bucurat de succes şi în afara graniţelor României
Miryam s-a bucurat de succes şi în afara graniţelor României

Miryam, o cântăreaţă româncă de origine arabă în vârstă de 32 de ani, va urca pe scena Eurovision 2016 alături de Ovidiu Anton, care va reprezenta România cu piesa „Moment of Silence“. Artista a ţinut să clarifice zvonurile privind faptul că ar fi înlocuit o altă solistă, precizând că face parte din echipa rockerului de doi ani şi că, de fapt, nu a putut participa la Selecţia Naţională desfăşurată în Baia Mare.

Miryam a adus lămuriri cu privire la cine a fost înlocuit în Selecţia Naţională Eurovision 2016, care a fost câştigată de rockerul Ovidiu Anton. Recent, în presa tabloidă au apărut mai multe articole în care se susţinea că una dintre solistele din echipa lui Ovidiu Anton a fost înlocuită cu „o bombă sexy“ în finala concursului Eurovision, care va avea loc la Stockholm pe 14 mai. 

În realitate, Miryam face parte de doi ani din echipa lui Ovidiu Anton, iar pe acesta îl cunoaşte de opt ani, şi va urca alături de el pe scena Eurovision 2016. Cântăreaţa a clarificat că trebuia să-l însoţească pe Ovidiu şi în Selecţia Naţională, însă a avut alte contracte de onorat, motiv pentru care nu a putut fi prezentă pe scena din Baia Mare.

miryam
miryam

„Am văzut că în ultima săptămână apar în presă nişte articole care mă «scot» doar bombă sexy şi atât! Îmi doresc ca lumea să ştie că pe lângă calităţile fizice, fără modestie, am şi calităţi vocale, chiar foarte bune, putând să demonstrez acest lucru oriunde şi oricând, şi că eu fac parte de doi ani din echipa lui Ovidiu Anton, în acest proiect frumos, Eurovision. Ar fi trebuit să urc pe scenă alături de el şi la Baia Mare, în finala din România, dar pentru că aveam de ceva timp trei spectacole stabilite în acea zi, l-am anunţat că nu pot să-i fiu alături, pentru că nu puteam să anulez trei contracte semnate. Cu alte cuvinte, nu am înlocuit pe nimeni în echipa lui. Dacă mergem împreună la Eurovisionul de la Stockholm este firesc şi aşa trebuia să fie. De altfel, este pentru a doua oară când îl însoţesc pe Ovidiu Anton la Eurovision, după succesul de anul trecut cu piesa «Still alive», locul trei“, a declarat Miryam.

miryam
miryam

Miryam a încercat să participe individual la Eurovision 2016, cu o piesă compusă de doi suedezi, însă melodia nu s-a calificat în Selecţia Naţională, după analiza juriului de specialitate. 

Miryam şi-a clădit o carieră în industria muzicală, bucurându-se de un mare succes  în Japonia şi Coreea odată cu lansarea piesei „Bounce“. Ulterior a lansat alte două single-uri de succes – „Don’t Stop“ şi „Prada“.

   

Miryam a absolvit Liceul de Artă, cu specializare vioară şi Conservatorul la vioară şi canto-jazz. În prezent, Miryam îşi perfecţionează tehnica vocală cu ajutorul terapeutului Gabriela Duţescu. 

Miryam Anabtawi (în prezent Rădulescu) s-a născut în România, dar are strânse legături cu ţările arabe, tatăl său biologic fiind palestinian. Cântăreaţa provine din una dintre cele mai bogate şi cunoscute familii din Palestina, Anabtawi Group fiind una dintre cele mai cunoscute companii din ţările arabe.

Mai multe - Muzică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite