Carla’s Dreams a intrat „sub pielea“ fanilor: noua piesă a moldovenilor, record la radio şi pe YouTube VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Videoclipul piesei „Sub pielea mea“, semnat Carla’s Dreams, a atins peste două milioane de vizualizări pe YouTube în doar câteva zile de la lansare. Totodată, piesa moldovenilor este una dintre cele mai difuzare la principalele radiouri.

Cel mai nou videoclip semnat Carla’s Dreams, „Sub pielea mea“ a reuşit să adune în doar cinci zile de lansare peste două milioane de vizualizări pe YouTube. Astfel, în primele două zile de la lansare, „Sub pielea mea“ a strâns un milion de vizualizări, iar în următoarele două zile încă 1,3 milione de vizualizări. „Sub pielea mea“ a fost compusa de membrii Carla’s Dreams, produsa de Alex Cotoi şi lansată impreună cu Global Records, casa de discuri a Innei.

Videoclipul a fost filmat în Chişinău, regizat de Roman Burlaca de la BR Films, în timp ce DoP a fost George Secrieru, aceeaşi echipă creativă alături de care Carla’s Dreams a lucrat pentru videoclipul single-ului anterior, „Te rog“.

„Sub pielea mea“ este pe locul întâi în topul radiourilor Kiss FM şi Radio ZU, iar în topul MediaForest, în ultimele trei zile, piesa a încheiat ziua tot pe primul loc. Artiştii talentaţi de la Carla’s Dreams nu se opresc din cucerirea clasamentelor din România.

Carla’s Dreams a susţinut de curând un concert la Hard Rock Cafe, sold out, în faţa unui public entuziast.

Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube în România este „Cum ne noi“ (35 de milioane de vizualizări), colaborarea moldovenilor cu Delia, piesa care a fost locul I incontestabil pe radio şi TV în Romania. În plus, tot ei au compus piesa „Da, mama“, interpretată de Delia care are 30 de milioane de vizualizări. Totodată, cel mai recent single al lor, „Te rog“ a fost viral pe internet imediat ce s-a lansat şi este în prezent difuzat constant pe radio şi TV, cu aproape 18 milioane de vizualizări. Nonconformiştii artişti susţin concerte sold-out atât în România, cât şi în Republica Moldova, pregătind lansarea celui de-al doilea album în acest an.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite