Alina Eremia şi trupa Cred Că Sunt Extraterestru au făcut schimb de melodii, în cadrul unui proiect inedit: vedeţi ce a ieşit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Eremia, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop din România, şi trupa Cred Că Sunt Extraterestru, revelaţia scenei româneşti de undeground, au acceptat provocarea de a participa la un experiment muzical în cadrul căruia au făcut schimb de melodii.

Alina Eremia şi membrii trupei Cred Că Sunt Extraterestru sunt primii artişti din acest sezon care au acceptat provocarea de a face schimb de roluri în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei Blending Spirits, realizată de J&B.

În cadrul proiectului, Alina Eremia interpretează în premieră, în propriul stil, „Start Rec“, prima piesă a trupei Cred Că Sunt Extraterestru, o metaforă despre fuga de a te lupta cu tine. 

„A fost o experienţă interesantă şi sunt bucuroasă să fac parte din acest blend. Îmi place când lucrez cu artişti care se implică şi care mă inspiră“, a declarat cântăreaţa.

 

Extratereştrii, despre trăirile artiştilor

De cealaltă parte, povestea de dragoste regăsită în versurile piesei „A fost o nebunie“, din repertoriul Alinei Eremia, este reinterpretată acum de trupa Cred Că Sunt Extraterestru, într-un stil cu totul neaşteptat, cu sound-uri şi atitudine total diferite faţă de varianta originală, vorbind despre teama artiştilor de a nu fi tot timpul la înălţimea aşteptărilor.

„A fost şi este, în continuare, o nebunie toată provocarea aceasta. Ne bucurăm că ne-aţi ales. Ne bucurăm că ne ascultaţi cu interes“, declară artiştii din trupa Cred Că Sunt Extraterestru.

Pop pe ritmuri rap, cu elemente de rock alternativ 

 

Alina Eremia (23 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. A devenit cunoscută după apariţia în serialul „Pariu cu Viaţa“, difuzat de Pro TV, air acum piesele ei au milioane de vizualizări pe YouTube şi mii de difuzări pe radiourile comerciale. În prezent, Alina Eremia face parte din juriul emisiunii-concurs „Next Star“, prezentată de Dan Negru la Antena 1. 

Cred Că Sunt Extraterestru este o trupă care şi-a început activitatea în primăvara lui 2015. Vocalul trupei, AFO, pe care îl ştim de la Subcarpaţi şi Battle On Arena, a făcut echipă de live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei „Power pe Vinil“ Alexandru (synth-uri şi scratch), Para (tobe şi drumpad) şi Cosmin Lazăr (inginer de sunet). Băieţii îmbină stiluri clasice cu modulaţii noi de sunete, tobe, chitări, VST-uri şi „sesiuni de improvizaţie (freestyle)“. Ce iese se aude pe subcarpati.com, pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier şi la radio-uri locale şi din ţară.

Prima campanie din România care mixează muzica artiştilor populari cu a celor underground

În urma succesului înregistrat de prima parte a campaniei Blending Spirits, J&B Rare Scotch continuă şi provoacă cei mai în vogă artişti ai momentului să facă schimb de roluri cu trupe underground. Conceptul creativ al campaniei J&B Blending Spirits este alăturarea surprinzătoare şi, la o primă vedere neverosimilă, a două personaje, contexte şi situaţii, pentru a da naştere unor blenduri neprevăzute şi, deci, unor rezultate de succes, dar greu de imaginat.

În prima ediţie şi în continuarea campaniei J&B Blending Spirits, câte doi artişti din industria muzicală autohtonă, cu genuri muzicale şi imagine total diferite, au fost provocaţi să facă schimb de melodii şi să le interpreteze în propriul stil. Experimentul muzical a avut ca rezultat lansarea a două versiuni diferite ale melodiei originale, dar care au păstrat acelaşi mesaj puternic. 

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite