„Warcraft. Începutul“, filmul regizat de fiul lui David Bowie, a avut încasări spectaculoase în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Warcraft.Începutul“ a avut încasări de peste 2 milioane de lei în mai puţin de o săptămână de la lansare FOTO Cinemagia
„Warcraft.Începutul“ a avut încasări de peste 2 milioane de lei în mai puţin de o săptămână de la lansare FOTO Cinemagia

Filmul „Warcraft. Începutul“, regizat de Duncan Jones, fiul cântăreţului David Bowie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, surclasând „Ţestoasele Ninja 2“ şi „Angry Birds“.

În mai puţin de o săptămână de la premiera în cinematografele din România, lungmetrajul  „Warcraft.Începutul“, inspirat din jocurile video cu acelaşi nume, a adunat încasări de 2.398.348 de lei şi 104.898 de spectatori, cu mult mai mult decât următoarele filme din top, arată News.ro.

Filmul „Warcraft“, cu Travis Fimmel şi Ben Foster în distribuţie, prezintă lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare, precizează cinemagia.ro.

„Ţestoasele Ninja 2/ Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows“, regizat de Dave Green, a coborât pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 170.969 de lei, după ce a fost vizionat de 8.153 de spectatori. Acest lungmetraj readuce pe marile ecrane cunoscutele personaje de bandă desenată făcute celebre de televiziune în anii 1980 - Leonardo, Donatello, Michelangelo şi Raphael.  Acestora li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) şi Vern Fenwick (Will Arnett), dar au şi un nou aliat: justiţiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

Comedia animată „Angry Birds - Filmul/ The Angry Birds Movie“, regizată de Clay Kaytis şi Fergal Reilly, a urcat două locuri, afându-se acum pe poziţia a treia în box office-ul românesc, cu încasări de 164.362 de lei şi 8.933 de spectatori.

Pe locul al patrulea în clasament se află „Maşina de bani/ Money Monster“, regizat de Jodie Foster, cu George Clooney şi Julia Roberts în rolurile principale. Drama, care spune povestea a doi oameni de televiziune ce se confruntă cu un investitor mânios, a debutat pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 155.677 de lei şi 7.815 de spectatori.

„Alice În Ţara Oglinzilor/ Alice Through the Looking Glass“, de James Bobin, o ecranizare cu un buget de 170 de milioane de dolari, la care au lucrat zeci de mii de tehnicieni, a coborât pe locul al cincilea în clasament, cu încasări de 154.753 de lei şi 7.404 de spectatori. Alice (Mia Wasikowska) revine în lumea bizară din Underland şi călătoreşte înapoi în timp pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun (Johnny Depp). În scenă intră şi Iepurele Alb (Michael Sheen), Asbolem (Alan Rickman), Pisica de Cheshire (Stephen Fry) şi Mirana (Anne Hathaway), dar şi un personaj cu totul deosebit, Timpul însuşi (Sacha Baron Cohen), jumătate om, jumătate ceas. Helena Bonham Carter este Iracebeth.

Lungmetrajul „X-Men: Apocalypse“, regizat de Brian Synger, cu James McAvoy, Jennifer Lawrence şi Michael Fassbender în rolurile principale, a coborât pe locul al şaselea în box office-ul românesc, cu încasări de 145.114 de lei, după ce a fost vizionat de 6.432 de spectatori. Protagoniştii X-Men se luptă cu puternicul mutant original Apocalypse. Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) şi Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite