VIDEO Trilogia „Stăpânul inelelor“, criticată de unul dintre starurile care au jucat în serie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viggo Mortensen, în rolul personajului Aragorn, din trilogia „Stăpânul inelelor“
Viggo Mortensen, în rolul personajului Aragorn, din trilogia „Stăpânul inelelor“

Actorul danez Viggo Mortensen, devenit celebru după ce a jucat în rolul Aragorn, din trilogia „Stăpânul inelelor“, critică acum tocmai producţia care l-a lansat în lumea starurilor hollywoodiene.

Viggo Mortensen (55 de ani) era foarte puţin cunoscut înainte ca regizorul Peter Jackson să-l distribuie în primul film din serie, „Stăpânul inelelor: Frăţia inelului“ (2001). Acum, actorul pare să regrete că a apărut şi în următoarele două, „Stăpânul inelelor: Cele două turnuri“ (2001) şi „Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui“ (2001).

„«Stăpânul inelelor: Frăţia inelului» este preferatul meu. Include multe efecte speciale, dar este, totodată, foarte ancorat în realitate. Sunt multe peisaje, actorii comuncă între ei, există dialog. Al doilea film a fost o «gogoaşă» cam mare pentru gustul meu, iar la al treilea erau deja mult prea multe efecte speciale“, a declarat starul.

„Într-adevăr, era ceva grandios, dar nu mai exista nimic din subtilitatea primei părţi. S-a pierdut treptat, în a doua şi a treia peliculă. Iar acum, în seria «Hobbitul», se întâmplă acelaşi lucru, doar că la puterea a zecea“, a mai comentat Mortensen, care nu face parte din distribuţia noii trilogii regizate de Peter Jackson.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite