VIDEO Joaquin Phoenix, filmat într-un moment tensionat pe platourile „Joker“: „Ar fi trebuit să fie ceva privat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Joaquin Phoenix (44 de ani) a fost protagonistul unui moment intens pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Joker“, acesta fiind surprins în timp ce înjură şi este nemulţumit de unul dintre operatori.

Joaquin Phoenix a fost invitat în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!“ pentru a discuta despre cel mai recent film în care joacă, deja controversatul „Joker“, care va fi lansat în cinematografe vineri, 4 octombrie.

În cadrul show-ului, Kimmel a difuzat o înregistrare video de pe platourile de filmare în care Phoenix apare nemulţumit de unul dintre operatori, Larry, care nu contenea să şoptească în timpul filmărilor şi care l-a poreclit pe actor Cher, notează publicaţia Variety, citată de News.ro

„Şopteşti continuu, taci dracului, frate. Încerc să găsesc ceva real aici. Scuze. Nu e mare lucru. Da, cam este. Ştiu că ai pornit chestia cu Cher, Larry. Faci mişto de mine. Ca şi când aş fi o divă. Nici măcar nu este o insultă. Cher, pe bune? Cântăreaţă, actriţă, dansatoare, simbol în modă - cum de e asta o insultă? Nu pot face asta, frate“, spune actorul în înregistrarea video.

Nu e clar dacă reacţia lui Phoenix este reală, însă actorul a părut vizibil jenat de clipul difuzat de Kimmel. „Ştii, uneori lucrurile devin intense la filmări, pentru că sunt mulţi oameni într-un spaţiu mic şi încerci să găseşti ceva. Aşa că te poţi aprinde, dar asta ar fi trebuit să fie ceva privat“, a spus el. Phoenix şi-a cerut scuze apoi pentru limbajul folosit.

În aceeaşi emisiune, el a povestit reacţia avută de surorile lui după ce au văzut lungmetrajul lui Todd Phillips. Phoenix a explicat că discuţia stârnită a fost cea mai intensă avută vreodată despre unul dintre proiectele lui, şi singurul pe care l-au văzut, a glumit el.

Recent, Joaquin Phoenix a mărturisit că a slăbit 23 de kilograme într-un timp foarte scurt pentru rolul său, ţinând o dietă „oribilă“, şi a recunoscut că acest proiect l-a consumat foarte mult şi din punct de vedere psihic. 

„Joker“ se află în atenţie încă de la începutul lunii septembrie, când a fost premiat cu cel mai important trofeu la Festivalul de la Veneţia - Leul de Aur. Lungmetrajul lui Todd Phillips este - pentru moment - văzut ca unul dintre principalii competitori pentru nominalizările de la Oscar.

Interpretarea lui Joaquin Phoenix a fost unanim lăudată de critici, însă filmul se află în mijlocul unei controverse. Mulţi cred că Arthur Fleck - un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe măsură ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente - este prezentat cu empatie şi se tem ca ar putea fi un model pentru cei instabili psihic.

În acest context, în urmă cu câteva zile, actorul a mai avut o reacţie controversată, când s-a enervat şi a întrerupt un interviu după ce a fost întrebat dacă nu cumva anumite scene din film ar putea încuraja acte de violenţă în viaţa reală. 

Sinopsis: Studiul unui personaj dispreţuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci şi o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să îşi piardă minţile. În „King of Comedy“, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el, conform cinemagia.ro.

Joaquin Phoenix a fost nominalizat în 2011 pentru un premiu Oscar datorită rolului său din „Gladiatorul“.

Rolul lui Joker a mai fost jucat în trecut şi de Heath Ledger, Jared Leto, Jack Nicholson, Mark Hamil. Cel mai apreciat dintre actorii care au interpretat personajul este Heath Ledger, care a primit post-mortem premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar în anul 2009.

FilmePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite