VIDEO Cele mai vizionate trailere ale anului: drama erotică „Fifty Shades of Grey“ domină clasamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai aşteptate filme, drama erotică „Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey“ ocupă primul loc în topul celor mai vizionate trailere ale anului 2014, cu 93 de milioane de vizualizări, scrie „The Hollywood Reporter“.

Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de umbre ale Domnului Grey“, o dramă romantică bazată pe bestseller-ul erotic omonim semnat de Erika Leonard James, îi prezintă pe actorii Dakota Johnson, în rolul naivei Anastasia Steele, şi pe Jamie Dornan, în rolul lui Christian Grey, iubitul miliardar şi sadomasochist. Romanul scriitoarei are trei părţi, iar mulţi cred că filmul, ce va avea premiera în cinematografele din România pe 13 februarie 2014, este începutul unei francize de succes.

Trailerul filmului „Star Wars: The Force Awakens“, al şaptelea episod din franciza de succes „Războiul stelelor“, a avut cel mai bun debut al anului, însă ocupă locul secund în top, cu 81 de milioane de vizualizări, potrivit companiei Zefr, care lucrează pentru YouTube, mai notează „THR“. „Star Wars: The Force Awakens“, în care actorii din distribuţia originală – Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill – îşi vor relua rolurile, va avea premiera pe data de 18 decembrie 2015.

Podiumul este completat de „The Avengers: Age of Ultron/ Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron“, care s-a bucurat de 78 de milioane de vizualizări. Filmul, care va fi lansat pe 1 mai 2015, îi aduce împreună pe cei mai îndrăgiţi supereroi, printre care Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk.

Topul complet al celor mai vizionate trailere ale anului 2014:


1. „Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey“ - 93 de milioane

2. „Star Wars: The Force Awakens“ - 81 de milioane

   

3. „The Avengers: Age of Ultron/ Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron“ - 78 de milioane

4. „Jurassic World“ - 64 de milioane

5. „Teenage Mutant Ninja Turtles/ Ţestoasele Ninja“ - 58 de milioane

6. „Fast and Furious 7/ Furios şi iute 7“ - 57.5 milioane

7. „Minions“ - 54 de milioane

8. „The Hobbit: The Battler of the Five Armies/ Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri“ - 45 de milioane

9. „Dumb and Dumber To/ Mai tăntălăut, mai gogoman“ - 44 de milioane

10. „Interstellar/ Interstellar: Călătorind prin Univers“ - 39 de milioane

 


 


 


 


 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite