VIDEO Când va apărea următorul „Jurassic Park“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul acesta, celebra franciză va împlini 20 de ani FOTO Outnow.ch
Anul acesta, celebra franciză va împlini 20 de ani FOTO Outnow.ch

Steven Spielberg a schimbat scaunul regizoral cu cel al producătorului executiv pentru mult aşteptata continuare a filmului-cult „Jurassic Park“. Pelicula ce va avea lansarea în iunie 2014, va fi regizată de Colin Trevorrow (36), un tânăr ce şi-a făcut debutul regizoral în 2012 cu filmul „Safety Not Guaranteed“.

De această dată, al patrulea film din celebra franciză cu dinozauri, ce valorează 1,9 miliarde de dolari, va fi filmat în format 3D. Spielberg a anunţat în 2011 că „Jurassic Park 4“ este în curs de dezvoltare, spre bucuria fanilor care timp de 13 ani au aşteaptat o continuare a îndrăgitului film.

Scenariul va fi scris de Rick Jaffa şi Amanda Silver, cei care s-au ocupat şi de scenariul din „Planeta Maimuţelor“.

Primele două filme din franciză, „Jurassic Park“ şi „Lumea Disparută: Jurassic Park“, au avut încasări de 914,7 milioane de dolari, respectiv  618 milioane de dolari, în timp ce al treilea film „Jurassic Park 3“, regizat de Joe Johnston („Căpitanul America: Primul Răzbunător“) a avut încasări de numai 368 de milioane de dolari.

În aprilie, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la apariţia „Jurassic Park“, filmul va fi relansat în toate cinematografele din Statele Unite în varianta 3D.

   

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite