Sylvester Stallone se va alătura distribuţiei filmului „The Suicide Squad“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sylvester Stallone se va alătura distribuţiei filmului „The Suicide Squad", potrivit regizorului James Gunn. Un reprezentant al actorului a confirmat informaţia pentru Variety.

Regizorul James Gunn a făcut anunţul pe Instagram, scriind alături de o fotografie cu el şi Stallone: "Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu prietenul meu şi colaborarea noastră la The Suicide Squad nu e o excepţie. În ciuda faptului că Sly este un star emblematic, multă lume nu ştie ce actor uimitor este acest tip", scrie news.ro 

"The Suicide Squad", regizat de James Gunn este programat să fie lansat pe 6 august 2021 şi îi are în distribuţie pe Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi şi Viola Davis. 

Gunn, care a scris şi scenariul, s-a inspirat din benzile desenate din anii '80 „Suicide Squad" şi va include noi personaje în poveste. 

Stallone a lucrat cu Gunn anterior la „Guardians of the Galaxy Vol.2", în care l-a interpretat pe Stakar Ogord, care se transformă în eroul Starhawk.

O continuare a „Suicide Squad" din 2016, în regia lui David Ayer, a fost anunţată înainte ca filmul să fie lansat. Ayer a renunţat la proiect în decembrie 2016 pentru a lucra la filmul "Gotham City Sirens".

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite