Sylvester Stallone lucrează la un film autobiografic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Sylvester Stallone lucrează la un film autobiografic, potrivit declaraţiilor făcute de mama acestuia.

Vedeta seriei „Rocky“, care a scris şi regizat mai multe filme de-a lungul anilor, se concentrează în prezent asupra unui lungmetraj despre începuturile şi evoluţia carierei sale la Hollywood, scrie contactmusic.com.

„Sylvester lucrează la povestea vieţii lui, propria biografie. Trebuie să filmeze «Rambo V» şi mai trebuie să meargă şi la Budapesta pentru a începe filmările la «The Expendables 4», dar va turna acest film (autobiografic, n.r.) între aceste proiecte“, a declarat Jackie, mama actorului, pentru tabloidul britanic „The Sun“.

Sylvester Stallone, în vârstă de 68 de ani, a devenit celebru la sfârşitul anilor '70, cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza „Rocky“ şi şi-a construit apoi o carieră de succes jucând partituri principale în pelicule de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza „Rambo“, şi rolul unui mercenar în franciza „Eroi de sacrificiu/ The Expendables“.

Recent, Stallone a jucat alături de Robert de Niro în „Grudge Match: Faceţi pariurile“, de Peter Segal, unde veteranii actori americani interpretează doi pugilişti bătrâni a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţele sportului.

Pentru rolul din filmul „Rocky“, lansat în 1976, a fost nominalizat, atât pentru interpretare, cât şi pentru scenariu, la premiile Oscar, Globul de Aur şi BAFTA şi a câştigat un trofeu David di Donatello (echivalentul italian al distincţiilor acordate de Academia Americană de Film). De asemenea, a fost recompensat cu premii precum Golden Icon Award, la Festivalul de la Zurich, şi trofee pentru întreaga carieră la Palm Springs International Film Festival, Hollywood Film Festival, gala César, gala Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films. Pe de altă parte, Stallone a fost nominalizat de 31 de ori la Razzie Awards - care recompensează cele mai proaste prestaţii din faţa şi din spatele camerei de filmat -, obţinând printre altele, trofeul pentru Cel mai prost actor al decadei, în 1990, şi cel pentru Cel mai prost actor al secolului, în 2000. În 1984 a primit o stea pe Walk of Fame.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite